Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 12. 2019,
15.14

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,39

3

Natisni članek

družinski portret božična voščilnica Kate Middleton princ William

Četrtek, 19. 12. 2019, 15.14

4 leta, 4 mesece

V javnost "po pomoti" pricurljala božična fotografija kraljeve družine #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,39

3

Vsako leto princ William in njegova žena Kate Middleton razveselita z božično voščilnico, na kateri pozirata skupaj z otroki. Družinski praznični portret nato že tradicionalno delita na družbenih omrežjih, a tokrat je fotografija "po pomoti" pricurljala v javnost še pred uradno objavo.

Krivec za to je eden od tistih srečnežev, ki jim kraljevi par vsako leto osebno podpiše praznično voščilnico, na kateri je tudi njihov družinski portret. Član Kraljevih letalskih sil je nič hudega misleč na Twitterju ponosno objavil fotografijo voščilnice, ki jo je sicer izbrisal takoj, ko je dojel, da princ William in Kate fotografije še nista delila s svetom.

A nekaj trenutkov je bilo več kot dovolj, da so drugi uporabniki Twitterja fotografijo shranili in jo nato delili naprej. Tako prikupen družinski portret kraljeve družine danes navdušuje na družbenih omrežjih. Na njem Kate in William skupaj z otroki sproščeno pozirata na starodobnem motorju.

Vsi so oblečeni v sproščena oblačila in se nasmihajo v fotografski objektiv. Glede na poletne oprave je bila fotografija posneta pred nekaj meseci, v jesenskem času, ko je bilo zunaj še precej toplo.

Trendi Tako je princ William pred leti osvajal svojo Kate #video

Še vedno pa oboževalci britanske kraljeve družine čakajo na fotografijo drugega kraljevega para, princa Harryja in njegove žene Meghan. Njun družinski portret po govoricah naj ne bi bil najbolj tradicionalen.

Če namigovanja držijo, naj bi se namreč poleg njiju in njunega sina Archieja na nekaterih fotografijah pojavila tudi oseba, ki ni članica britanske kraljeve družine – to je Meghanina mama Doria, poroča portal E! News. Prav z njo bosta namreč vojvoda in vojvodinja Susseška preživela božične praznike, zaradi česar se ne bosta udeležila tradicionalnega praznovanja na domu britanske kraljice Elizabete II.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

"Harry in Meghan bi rada, da določene božične voščilnice odsevajo dejstvo, da je Doria vsekakor del njune družine in del Archiejevega odraščanja," je za omenjeni portal povedal anonimni vir. "Gre za odstopanje od protokola tradicionalnih kraljevih božičnih voščilnic, ki niso nikoli vključevale starih staršev. Na primer Katini starši – Carole Middleton in Michael Middleton – se niso nikoli pojavili na nobeni njihovi fotografiji za božične voščilnice."

Meghan Markle in Harry
Trendi Nov udarec Meghan in Harryja: božiča ne bosta preživela s kraljico #video
Kate Middleton naslovna
Trendi Medtem ko Meghan trpi, Kate oboževana in srečna kot še nikoli #video
Ne spreglejte