Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 9. 2012,
18.58

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sobota, 1. 9. 2012, 18.58

7 let, 12 mesecev

Svetovni lepotni izbori in nove življenjske preizkušnje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Večina nas je vremenske ohladitve vzela kot slovo poletju, zato smo povprašali dva mistra in radijsko voditeljico, po čem si bodo najbolj zapomnili vroče mesece.

"Letošnje poletje je bilo zame zelo aktivno predvsem na področju modelinga. Nisem dolgo v tem, ampak prek modne agencije Mister Model Management sem že preizkusil, kako poteka delo in oddelal kar nekaj revij tako pri nas kot v sosednji Avstriji," nam je zaupal mister Slovenije 2012 za mistra Universe, Matjaž Kumelj, ki ga manekensko delo vse bolj navdušuje. "Zato si želim čim več delati."

Poleti osvojil lepotni naslov Pove še, da je bila pika na i temu poletju zagotovo izbor mistra Slovenije in sladka zmaga na koncu. "Užival sem v vsakem trenutku priprav na izbor, svoj naslov pa s polno mero uživam prav zdaj in komaj čakam nove ponudbe, katere mi bodo pustile svoj pečat."

Noseča voditeljica drugače občutila vročino Radijska voditeljica Špela Močnik pa si bo letošnje poletje zagotovo zapomnila po izjemnem številu sončnih dni, ko ji dopust niti za en dan ni pokvaril dež. "Pa tudi po tem, da sem bila letos na dopustu prvič v malo drugačnem stanju kot ponavadi, saj sem v pričakovanju prvega otročka in sem se morala navaditi na dejstvo, da so odpadli razni vodni športi, kot so smučanje na vodi, potapljanje in podobno," je povedala Močnikova in priznala, da je tudi vročino občutila drugače kot pretekla poletja.

Priprave na svetovni lepotni izbor Delavno poletje pa je tudi za Markom Šobotom, mistrom Slovenije 2012 za mistra International. "A se je kljub vsemu našel tudi čas za dopust, ki je bil tako kot vedno nepozaben," ostaja skrivnosten. "Sicer pa so vroči meseci minili v znamenju priprav na svetovni lepotni izbor Mister International, ki bo novembra na Tajskem. Verjetno bo prav ta avantura najbolj nepozabna v letošnjem letu," še zaključi svojo misel postavni lepotec.

Ne spreglejte