Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 12. 2015,
19.28

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Steven Seagal

Torek, 1. 12. 2015, 19.28

7 let, 12 mesecev

Steven Seagal: Srbija je moja druga domovina

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Znani igralec akcijskih filmov Steven Seagal se mudi na tridnevnem obisku v Beogradu, kjer sta ga sprejela tudi najvišja srbska državna predstavnika.

Triinšestdesetletni hollywoodski zvezdnik akcijskih filmov, režiser, scenarist, inštruktor borilnih veščin, okoljevarstvenik, podjetnik in namestnik šerifa Steven Seagal ni samo velik prijatelj Rusije in njihovega predsednika, ampak je tudi velik prijatelj Srbije.

V Beograd so ga povabili, da so mu izročili nagrado sklada "Braća Karića" za dobrodelnost in humanitarne dejavnosti. Srbom je namreč zvezdnik med poplavami 2014 pomagal z zbiranjem pomoči.

Bo Srbija nov evropski filmski center? Seagal je včeraj obiskal vodstvo nogometnega kluba Partizan, sestal se je z beograjskim županom Malijem in mu zaupal, da bi v prihodnosti v mestu odprl šolo borilne veščine aikido. Upa tudi, da bosta sodelovala v filmski industriji, saj beograjski župan Siniša Mali načrtuje, da bo Beograd postal nov filmski center v Evropi.

Danes pa se je hollywoodski orjak sestal tudi s srbskim premierjem Aleksandarjem Vučićem, ki je Seagalu potrdil, da bo srbska vlada naredila vse za razvoj filmske industrije.

Gospodarstvo v Srbiji za razliko od drugih evropskih držav raste "Gospodarstvo v Srbiji počasi raste za razliko od drugih evropskih držav," je povedal Seagal med pogovorom in dodal, da bo na vse načine promoviral državo, ki jo ima za svojo drugo domovino.

Dopoldne seje srečal tudi s srbskim predsednikom Tomislavom Nikolićem, ki sta se prav tako pogovarjala o promociji države ter o tem, kako bi ameriški igralec ponesel "resnično sliko Srbije po svetu".

Seagal se je junija lani ustavil tudi v Ljubljani. S svojim blues bendom, v katerem igrajo sami izkušeni glasbeniki, je imel v ljubljanski Cvetličarni koncert.

Ne spreglejte