SiolNET. Trendi Svet znanih
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Starleta Anja Jenko se je razšla s fantom (video)

4

termometer

 | Foto:
Anja Jenko, hči nekdanjega slovenskega politika Janka Jenka, se je razšla s fantom. Pravega razloga za razhod še sama ne ve, kmalu zatem pa je že našla novo ljubezen.

Z nekdanjim fantom je bila Anja Jenko skupaj skoraj dve leti. Končati zvezo je bilo nekaj najtežjega, kar je morala narediti, pravi: "Narazen nisva šla zato, ker se ne bi imela rada, temveč iz povsem drugih razlogov … Če dobro pomislim, sploh ne vem, zakaj sva se pravzaprav razšla. Ne vem, kaj natančno je bilo krivo."

So ga zmotili medijski zapisi o njej? Je pa k odločitvi pripomoglo dejstvo, da so se v medijih pogosto pojavila namigovanja o njej, za katera sicer pravi, da niso bila resnična, a je bil zaradi njih njen takratni fant ljubosumen. Vedno več sta se prepirala in slaba volja je prevladala nad lepimi trenutki.

Anjin novi izbranec živi v Ameriki Sta pa kljub vsemu ostala dobra prijatelja. Še vedno skupaj hodita v kino, na kavo, sprehode … Tudi tega, da ji je že kmalu po njunem razhodu srce ukradel drug moški, ji ni zameril. Sicer pa Anjin novi izbranec ni iz Slovenije. Živi v Ameriki in tam uživa velik ugled.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin