Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 12. 2021,
11.05

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

4

Natisni članek

Chris Noth

Petek, 24. 12. 2021, 11.05

2 leti, 4 mesece

Spolnega napada ga je obtožila še ena ženska

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

4

Chris Noth | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Po treh ženskah, ki so igralca Chrisa Notha obtožile spolnega napada, se je zdaj oglasila še ena njegova domnevna žrtev.

Chrisa Notha, najbolj znanega po vlogi Živine v seriji Seks v mestu, je spolnega napada obtožila še ena, zdaj že četrta ženska. To je pevka Lisa Gentile, ki naj bi jo Noth v začetku leta 2002 skušal prisiliti v spolne odnose.

Kot je povedala na virtualni tiskovni konferenci v družbi odvetnice Glorie Allred, sta se z igralcem pred incidentom poznala že kakšna štiri leta, pogosto sta se srečevala v eni od newyorških restavracij. Prav tam ji je Noth nekega večera ponudil prevoz domov, nato pa jo prepričal, da jo pospremi v stanovanje, je dejala.

Nato jo je nenadoma začel poljubljati in otipavati, čemur se je upirala, je povedala v izjavi za medije in zatrdila, da mu je jasno in glasno povedala, da tega ne želi, a je ni želel izpustiti. Nato je začela kričati in ker je bila v sosednji sobi njena sostanovalka, jo je vendarle izpustil, začel žaliti, nato pa hitro zapustil stanovanje.

Chris Noth | Foto: Cover Images Foto: Cover Images

Grožnje, da ji bo uničil kariero

"Ko je odšel, sem sostanovalko zbudila in ji povedala, kaj se je zgodilo," je na tiskovni konferenci dejala Lisa Gentile in dodala, da lahko sostanovalka te besede potrdi. A neprijetne izkušnje takrat še ni bilo konec: "Naslednje jutro me je poklical in me posvaril, da bo, če komurkoli povem za incident, uničil mojo kariero, da ne bom nikoli več pela in da bo poskrbel, da mi bodo vsi obrnili hrbet."

Poudarila je, da je vse do zdaj molčala prav zaradi teh groženj. "Zdaj sem se odločila spregovoriti, ker želim podpreti preostale ženske, ki so se pogumno izpostavile pred menoj," je dejala, "mislim, da mora gospod Noth odgovarjati za svoja dejanja."

Chris Noth se na nove obtožbe še ni odzval, medtem ko je za prejšnje tri ženske, ki so ga obtožile spolnega napada, zatrdil, da se je vse zgodilo z njihovo privolitvijo.

Oglejte si še:

Chris Noth Tara Wilson
Trendi Ga bo po zlomu kariere doletela tudi ločitev?
Chris Noth Sarah Jessica Parker
Trendi Po obtožbah o posilstvu so zvezdnice Seksa v mestu prekinile molk
Ne spreglejte