SiolNET. Trendi Svet znanih
4,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Smučarski asi na dopustu: Kostelić jih je odpeljal na Mljet

4,15

termometer

 | Foto: YouTube
Foto: YouTube

Ivica Kostelić je na Mljet, kjer sam dopustuje vsako leto, to poletje pripeljal ekipo športnih prijateljev, med njimi tudi dva Slovenca. Svoje dogodivščine skrbno beležijo s kamero in objavljajo na spletu.

Otok Mljet je že leta priljubljena poletna počitniška destinacija smučarske družine Kostelić, letos pa se je Ivica Kostelić odločil, da bo njegove lepote razkazal tudi svojim športnim kolegom, med katerimi je nekaj še aktivnih tekmovalcev, drugi pa so se tekmovalno že upokojili.

Na Mljet je pripeljal Christofa Innerhoferja, Cristiana Devilla, Manfreda Mölgga, Warnerja Nickersona, Jeffreyja Frischa in Mangnusa Anderssona ter Slovenca Mitjo Dragšiča in Mitjo Valenčiča, ob smučarjih pa še triatlonca Petra Robertsona.

Dragšič in Valenčič sta si prislužila naziv "slovenska slalomska bogova". | Foto: YouTube Dragšič in Valenčič sta si prislužila naziv "slovenska slalomska bogova". Foto: YouTube

Upokojeni ameriški smučar Nickerson se je odločil, da bo te počitnice zabeležil s kamero, filmčke pa redno objavlja na YouTubu.

Najnovejši je film o petem dnevu počitnic, ki je nekoliko grenko-sladek, saj je polovica dopustniške ekipe odšla domov. Poslovili so se Innerhofer, Deville in Mölgg, "mega Italijani", kot so jih poimenovali v posnetku, ter slovenska "slalomska bogova" Valenčič in Dragšič.

Tisti, ki so ostali, pa so se odpravili v Dubrovnik - posnetek tamkajšnjih dogodivščin še čakamo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 61
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin