Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 4. 2023,
15.32

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,66

4

Natisni članek

rojstva mamice nosečnica otrok Ajda Sitar

Sobota, 1. 4. 2023, 15.32

1 leto

Slovenska vplivnica in nekdanja miss športa drugič postala mamica #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,66

4

Ajda Sitar | Ajda je na tekmovanju za miss športa zmagala leta 2009, leta 2010 je bila prva spremljevalka na tekmovanju za miss Slovenije, leta 2011 pa prva spremljevalka na lepotnem tekmovanju za miss universe. | Foto Ana Kovač

Ajda je na tekmovanju za miss športa zmagala leta 2009, leta 2010 je bila prva spremljevalka na tekmovanju za miss Slovenije, leta 2011 pa prva spremljevalka na lepotnem tekmovanju za miss universe.

Foto: Ana Kovač

Slovenska vplivnica in nekdanja miss športa, ki je na tekmovanju zmagala leta 2009, Ajda Sitar Žumer je s svojimi sledilci na Instagramu delila novico, da je drugič postala mamica deklici, in zapisala, da ne gre za prvoaprilsko šalo. S partnerjem Janom imata sicer že dveletno hčerko Rubi.

Pod fotografijo, ki jo je delila s svojimi sledilci na Instagramu je zapisala: "Pa smo postali 4. Vsak otrok prinese svojo energijo, spiše svojo zgodbo in te kot starša postavi pred takšen ali drugačen izziv. Tako je prišla ona in nam že prvi dan dala vedeti, da enostavno spada k nam. Hvala, da si nas izbrala."

In dodala: "Hvala tudi ljubljanski porodnišnici, celotnemu osebju obeh izmen v porodni (še posebej pa babici Anji, ki me je vodila in podpirala na maratonski poti do uspešnega VBAC poroda) in na oddelku – izkušnja nad pričakovanji! No, pa mini hvala tudi možu za podporo (čeprav sem mu na koncu zagrozila, da bo noč iz materinskega dneva na 26. 3. še dolgo 'odplačeval' in od tega ne odstopam še danes)."

Ajda in mož Jan imata sicer že dveletno hčerko Rubi, ki sta se je razveselila 24. junija leta 2020. Ajda je na tekmovanju za miss športa zmagala leta 2009, leta 2010 je bila prva spremljevalka na tekmovanju za miss Slovenije, leta 2011 pa prva spremljevalka na lepotnem tekmovanju za miss universe.

Njen mož Jan pa je sicer profesionalni športnik, specializiran za tek na 100 in 200 metrov ter skok v daljino. V skoku v daljino je nastopil tudi na evropskih dvoranskih prvenstvih leta 2002 in 2005 ter na evropskem prvenstvu leta 2006.

Trendi Znana slovenska vplivnica se je razveselila deklice #foto
Patricia Pangeršič
Trendi Patricija Pangeršič je prvič postala mama in zapisala: Ukradel si nama srce
Andraž Šporar
Trendi Znani slovenski nogometaš bo prvič postal očka #foto
Ne spreglejte