Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 9. 2022,
9.36

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

2

Natisni članek

sin rojstvo Victoria's Secret manekenka Adriana Lima

Torek, 6. 9. 2022, 9.36

1 leto, 7 mesecev

Slavna manekenka pri 41 letih rodila tretjega otroka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

2

adriana lima | Da s fantom Andrejem Lemmersom pričakujeta otroka, je Adriana Lima sporočila prek videa, ki ga je objavila na svojem profilu na TikToku. | Foto Guliverimage

Da s fantom Andrejem Lemmersom pričakujeta otroka, je Adriana Lima sporočila prek videa, ki ga je objavila na svojem profilu na TikToku.

Foto: Guliverimage

Nekdanja manekenka Victoria's Secret Adriana Lima je pretekli teden pri 41 letih rodila sina, ki ga je poimenovala Cyan Lima Lemmers. To je prvi otrok z novim partnerjem Andrejem Lemmersom, z nekdanjim možem Markom Jarićem pa ima še dve hčerki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Da je pred kratkim rodila, je sporočila na svojem profilu na Instagramu, kjer je tudi pojasnila, kakšen pomen ima sinovo ime: "Cyan je barva med zeleno in modro v vidnem spektru svetlobe. Je tudi barva vode na Bora Bori in Maldivih, ki sta na seznamu naših najljubših destinacij. Cyan je zdaj naša najljubša barva ... barva oči našega fantka. Dobrodošel v našem svetu, Cyan Lima Lemmers – 29. 8. 2022."

Mama in dojenček sta zdrava

Adriana je na svojem profilu na Instagramu zapisala tudi, da sta z Andrejem presrečna zaradi vseh lepih želja in sporočil, ki sta jih prejela od prijateljev in družine. "Hranjenje in menjavanje plenic mi preprečujeta, da bi odgovorila vsakemu posebej. Hvala vsem in rada vas imam," je dodala.

Vir blizu družine je za revijo People povedal, da sta mama in dojenček zdrava in že doma, ter dodal, da ima Cyan mamine ustnice in oči.

Adriana Lima
Trendi Adriana Lima v drzni obleki pokazala nosečniški trebuh #foto
adriana lima
Trendi Manekenka Adriana Lima z videom naznanila nosečnost

Z nekdanjim možem ima še dve hčerki

Enainštiridesetletna brazilska manekenka ima poleg Cyana še dve hčerki – dvanajstletno Valentino in devetletno Sienno, ki ju je dobila v zakonu z nekdanjim možem, srbskim košarkarjem Markom Jarićem. Par se je po petih letih zakona ločil leta 2014. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Prvič so ju skupaj opazili leta 2021

Adriano Lima in Lemmersa so prvič skupaj opazili leta 2021, ko se ji je pridružil na rdeči preprogi filmskega festivala v Benetkah. Skupaj sta pozirala fotografom in si celo izmenjala nekaj poljubov. Februarja letos se je prvič pojavil na njenem profilu na Instagramu, ko je za valentinovo objavila njuno skupno fotografijo in zapisala, da je Andre njena "sorodna duša". Aprila letos sta sporočila, da skupaj pričakujeta sina.

Enainštiridesetletni Andre Lemmers je od leta 2014 sicer izvršni direktor kalifornijske produkcijske hiše Milu Entertainment in producent pri Hollywood Gang Productions.

Victoria's Secret
Trendi Adriana Lima se je poslovila od angelskih kril #foto
Ne spreglejte