Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
23. 2. 2018,
8.07

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

9

Natisni članek

skrbništvo Milan Popović Severina

Petek, 23. 2. 2018, 8.07

6 let, 2 meseca

Severina je izgubila v boju z možem za sina #video

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

9

Severina | Foto Instagram

Foto: Instagram

Postopek za skrbništvo nad sinom pevke Severine in Milana Popovića je končan. Sodišče je določilo, da bo Aleksandar živel pri obeh starših, s čimer pa zvezdnica ni zadovoljna. Odločitev sodišča sicer še ni pravnomočna.

Severinin menedžer Tomislav Petrović je za hrvaški portal Index potrdil, da je sodnica odločila, da bo Aleksandar pri obeh starših preživel enako število dni: sedem dni z mamo in sedem dni z očetom Milanom. A pevka s tem ni zadovoljna, je dodal njen menedžer. "To ni dobro za njunega sina."

Ob tem se je še vprašal o odnosu Milana in sodnice Verice Nikić, saj je ta že tretjič razsodila v prid njemu in v škodo otroka, je dodal Petrović. "Skrajni čas je, da se to temeljito razišče."

Video: Planet TV


Ista sodnica je lani razsodila, da zvezdnica 200 dni na leto ne bo smela videti sina, a se je to zdaj spremenilo.

Severina | Foto: Instagram/Getty Images Foto: Instagram/Getty Images

Lani javno spregovorila o svoji bolečini

Severina in Milan se za sina na sodišču borita že več let. Lani poleti je pevki prekipelo in je javno spregovorila o tem bolečem postopku.

V RTL Direktu je spregovorila o boju za skrbništvo in dejala, da je do zdaj molčala, ker je menila, da je molk zlato. Nato pa je ugotovila, da ne more biti več tiho, je pojasnila.

"Sistem je odpovedal. Kot vsaka mati, ki se bori za skrbništvo nad svojim otrokom, pravim, da so institucije odpovedale in niso opravile svojega dela," je dejala 45-letnica. Razkrila je, da je bila po koncu razmerja s Popovićem izpostavljena psihičnemu nasilju, saj ji je grozil, da ji bo zagrenil življenje in da bo medijem povedal vse o njej. Severina grožnje ni jemala resno, ko ji je zagrozil, da ji bo vzel sina, pa so se stvari spremenile.

Pri tem jo je podprlo mnogo žensk in na Facebooku se je ustvarila skupila I ja sam majka (Tudi jaz sem mati, op. p.) v znak podpore Severini.

Ne spreglejte