Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 9. 2013,
6.54

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

finale tekmovanje lepotno tekmovanje Indonezija Bali obleka

Sreda, 4. 9. 2013, 6.54

8 let

Se obeta škandal? Mis Slovenije odpotovala brez obleke!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Včeraj, ko smo na letališče v Benetke pospremili mis Slovenije Majo Cotič, smo na lastne oči videli, kako je lepotica na letalo odšla brez svoje tekmovalne obleke. Se nam obeta lepotni škandal?

Maja Cotič, ki so jo na letališče v Benetkah, od koder je poletela najprej v Doho in nato na Bali, pospremili starši in lastnica licence Miss Slovenije za Miss sveta Jelka Šajn, je na letališču obstala kot vkopana: njena obleka, pripravljena za tekmovanje, je morala ostati doma, kar pa ima lahko resne posledice na Majino uvrstitev in celo izključitev iz tekmovanja.

"Ker je obleka ročno delo, sva jo z oblikovalko Ireno Rugel Krajcer posebej pripravili za na pot, saj je takšno zadevo težko prenašati. Moja prtljaga je skupaj tehtala dobrih 40 kilogramov, to so mi na letališču še nekako spregledali, a obleke med ročno prtljago seveda zaradi velikosti zdaj nočejo vzeti," je bila na trnih na letališču Maja. Starši so jo medtem poskušali pomiriti, da bo obleka vseeno prišla do nje pravočasno, saj so organizatorji že iskali rešitev za nastali zaplet.

Ker se do zdaj še ni zgodilo, da katera od tekmovalk ne bi nastopila v tekmovanju oblek, na katerem lepotice z vsega sveta pridobivajo tudi točke za končno oceno, smo preverili informacije, ali lahko organizatorji svetovnega izbora Majo, če ne bo imela obleke za tekmovanje, izključijo in pošljejo domov.

"Ta trenutek je obleka pri nas in prek dostavne službe jo bomo poslali na Bali. Potrudili se bomo, da jo bo Maja do tekmovanja dobila, sicer pa ima tudi nekaj lepih oblek, ki jih lahko prav tako brez sramu pokaže. Dve oblikovalki sta namreč zanjo pripravili cel kovček oblek in ne bojimo se, da bi Maja morala zato predčasno domov. Takega primera še nismo imeli in do zdaj smo vse zaplete uspešno rešili – tudi tega bomo," nam je zagotovila Jelka Šajn.

Ne spreglejte