SiolNET. Trendi Svet znanih
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Rihanna imenovana za žensko leta revije Vogue

4

termometer

Italijanska revija Vogue je izbrala pop pevko Rihanno za žensko leta, saj je letos po njihovem mnenju najbolje usklajevala svojo kariero z dobrodelnostjo in s svojim zasebnim življenjem.

Rihanna je kljub svojemu velikemu uspehu na področju glasbe sodelovala še z različnimi dobrodelnimi organizacijami, hkrati pa reševala številne krize v svojem zasebnem življenju, s tem mislimo sojenje njenemu bivšemu fantu Chrisu Brownu zaradi napada in njenega očeta Ronalda Fentyja, ki je odvisen od drog.

"Neodvisna, živahna, mlada Robyn Rihanna Fenty, ki šteje le 23 let, je naša nova ženska leta. Ne samo zaradi njene priljubljenosti, ampak tudi zaradi njenega prijaznega in bojevitega duha. Ta jo je pripeljal z otoka Barbados na vrh glasbenih lestvic, uspešno kariero pa ima le po svoji zaslugi. Zaslužna je za to, da je kljub vsem tragedijam v zasebnem življenju, še bolj vlagala v svojo kariero. Rihanna je nedvomno ena od kraljic popa," je bilo zapisano na spletni strani italijanskega Voguea.

Žensko leta toži fotograf LaChapelle

Rihanna je uspešno preživela napad, ki ga je zagrešil njen bivši fant Chris Brown, dobro pa se je spopadla z očetovo odvisnostjo od drog. Vprašanje pa je, ali se bo znašla tudi na sodišču, saj jo toži znani modni fotograf David LaChapelle. Ta meni, da je Rihanna kopirala njegove ideje pri snemanju njenega videospota S&M. Rihanna in David LaChapelle bosta morala 10. avgusta sodišču predstaviti svoje argumente.

Rihanna pa je sicer zelo znana po svoji dobrodelnosti, saj javno govori o raku na dojkah in svetovni lakoti, hkrati pa si je močno prizadevala, da bi našla ustreznega darovalca kostnega mozga za svojo oboževalko Jasmino Anemo, ki se bojuje z levkemijo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin