Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 3. 2014,
14.28

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Primož Peterka otroci mama materinstvo

Torek, 25. 3. 2014, 14.28

1 leto

Renata Bohinc Peterka: Imeti tri otroke ni mačji kašelj! (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nekdanja manekenka Renata Bohinc Peterka, žena enega najbolj uspešnih skakalcev na svetu Primoža Peterke, je mamica treh otrok. Kot pravi, naraščaj ni mačji kašelj.

Renata Bohinc Peterka in njen mož Primož Peterka sta se spoznala na vrhuncu svojih uspehov: Renata je že kot zelo mlada zakorakala v svet mode in lepote, Primož pa je že v najstniških letih osvajal medaljo za medaljo in pisal eno najbolj uspešnih zgodb slovenskega športa. "Ko sva se spoznala in zaljubila, si nisem predstavljala, da bova imela tri otroke. O tem sva se pogovarjala pravzaprav pred dnevi in oba ugotovila, da treh otrok nisva imela v načrtu," se je zasmejala Renata med pogovorom za oddajo O na Planet TV in dodala, da ji niti enkrat ni bilo žal, da se je odločila za vlogo mame.

"Hvaležna sem svoji mami, da mi je v otroštvu dala vse to, kar sem imela in dobila od nje, da mi je polagala na srce stvari, ki jih zdaj tudi jaz polagam na srce najinim otrokom. Trudim se, da jih ne odnese, da čim manj občutijo pritisk javnosti in da se, čeprav smo še vedno medijsko izpostavljena družina, obnašajo kot vsi njihovi vrstniki," je povedala Renata, ki je prepričana, da tisto, kar otrokom položiš v zibko in pozneje v otroštvu, v njih tudi ostane. "Zelo pomembna je vzgoja, zelo dobro je, da z njimi preživiš veliko časa, sploh pri nas, ker je Primož ves čas veliko odsoten," je prepričana mlada mamica, ki po rojstvu sina Maja ni pričakovala, da bo Maj dobil še dve sestrici. "Zgodilo se je pač po naključju, je pa res, da sem si želela tudi punčko, no, zdaj imam pa dve," se zasmeji simpatična Renata in obenem prizna, da sem pa tja vse obveznosti, ki jih imajo otroci, kar težko uskladi.

"Z malo truda in veliko dela je mogoče vse. Gaja je začela nepričakovano trenirati skoke, Maj je odličen v nogometu, Stella kaže vse znake, da se bo tudi ona spogledala s športom. Vse to mi je všeč, tudi sama sem športen tip človeka, če pa se bosta Gaja ali Stella kdaj odločili, da ju bo zanimal tudi svet mode, bosta imeli tudi mojo podporo," je še povedala Renata. Več o tem, kako zvezdniška mamica skrbi za svoj naraščaj, pa si oglejte tudi v videoprispevku.

Ne spreglejte