Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 6. 2021,
8.39

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,29

3

Natisni članek

vloga igralec preobrazba

Torek, 22. 6. 2021, 8.39

2 leti, 10 mesecev

Preobrazba poznanega igralca: tako je videti zaradi vloge

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,29

3

brendan fraser | Foto Gulliver/Getty Images

Foto: Gulliver/Getty Images

Priljubljeni igralec Brendan Fraser, med drugim poznan po vlogah v filmu George iz džungle in trilogiji Mumija, bo v novem filmu odigral 270-kilogramskega moškega.

V začetku letošnjega leta je bilo razkrito, da se bo kanadsko-ameriški igralec Brendan Fraser tokrat preizkusil v vlogi Charlieja, samotarja z 270 kilogrami, ki živi na obrobju države Mormon v Idahu in se poskuša znova povezati s svojo 17-letno hčerko.

Njegovo očitno preobrazbo je bilo mogoče opaziti na premieri kriminalne drame No Sudden Move, ki jo je priljubljeni filmski igralec posnel s slavnima kolegoma Davidom Harbourjem in Mattom Damonom. Premiera se je odvila na letošnjem filmskem festivalu Tribeca v New Yorku, mnogi pa so ob pogledu na Fraserja komentirali, da izgleda dramatično drugače.

Brendan Fraser na premieri filma No Sudden Move | Foto: Gulliver/Getty Images Brendan Fraser na premieri filma No Sudden Move Foto: Gulliver/Getty Images

Za 52-letnega zvezdnika, ki ga gledalci poznajo predvsem kot Georga iz filma George iz džungle in Ricka O'Connella iz trilogije Mumija, pridobivanje teže zaradi vloge ne predstavlja večjih težav. Brandon je v svoji dolgi karieri vedno sprejemal vse igralske izzive – pogosto je zavrnil delo kaskaderjev v nevarnih situacijah, kar se je končalo z dragimi medicinskimi tretmaji.  

Igralec Brendan Fraser kot Rick O'Connell v filmu Mumija | Foto: Gulliver/Getty Images Igralec Brendan Fraser kot Rick O'Connell v filmu Mumija Foto: Gulliver/Getty Images

Ameriški dramatik Samuel D. Hunter prireja film Kit, v katerem bo igral Brendan Fraser, po motivu njegove istoimenske predstave izven Broadwaya iz leta 2012. "Prilagajanje moje dramske igre v scenarij je zame resnično ljubezen. Ta zgodba je globoko osebna in zelo sem hvaležen, da bo imela priložnost doseči širše občinstvo," je za Deadline povedal Hunter.  

Film Kit bo režiral Darren Aronofsky, ki je najbolj poznan po režiranju filmov Rokoborec in Črni labod, slednji mu je prinesel tudi nominacijo za oskarja.

Preberite tudi:

Mark Wahlberg
Trendi Znani igralec se je za novo vlogo močno zredil #video
J Lo Hustlers
Trendi Igralka razkriva: Za zapeljivimi prizori veliko znoja in modric #video
Ne spreglejte