Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 6. 2019,
10.39

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,83

1

Natisni članek

varanje konec zveze Lady Gaga Irina Shayk Bradley Cooper

Petek, 14. 6. 2019, 10.39

4 leta, 10 mesecev

Prah se ne poleže: Irina sumila Bradleyja varanja #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,83

1

Več kot teden dni mineva od novice, da sta se igralec Bradley Cooper in ruska manekenka Irina Shayk razšla, a na dan ves čas prihajajo nove podrobnosti iz njunega razmerja. Zdaj se je oglasil eden od virov, ki je blizu Irini, in trdi, da 33-letna lepotica igralcu ni zaupala in da ga je celo sumila varanja.

Čeprav nekdanja ljubimca vztrajno molčita in pravih razlogov za konec njune štiriletne romance nista razkrila, so toliko bolj glasni viri, ki so jima blizu. In čeprav eni pojasnjujejo stvari z Bradleyjeve strani, drugi z Irinine, je vsem govoricam skupna ena trditev – med par je prišla Lady Gaga.

Irina naj bi Bradleyju že med snemanjem filma Zvezda je rojena večkrat očitala nezvestobo. | Foto: Cover Images Irina naj bi Bradleyju že med snemanjem filma Zvezda je rojena večkrat očitala nezvestobo. Foto: Cover Images Portal Mirror povzema anonimni vir, ki je spregovoril za Radar Online in zatrdil, da je med snemanjem Irina večkrat sumila, da ji je Bradley nezvest. "Njuno razmerje je začelo propadati takrat, ko je snemal z Gago in ko ga je Irina večkrat obtožila, da jo vara s soigralko. Vse od takrat mu ni več zaupala," je razkril vir. Kadar je bil doma, sta se menda ves čas prepirala, a sta kljub temu vztrajala skupaj zaradi njune dveletne hčerke.

Tudi Bradleyjevo in Gagino vedenje na promocijskih dogodkih filma, kjer sta se po rdeči preprogi večkrat sprehajala z roko v roki ali objeta ter si pred fotografskimi objektivi in kamerami zaljubljeno zrla v oči, je Irino nadvse motilo. Čustven, zaljubljen nastop na podelitvi oskarjev pa je bil menda kaplja čez rob.

Pa čeprav je Lady Gaga takrat v svoj zagovor izjavila: "Ljudje so videli ljubezen. A veste kaj, prav to sva hotela, da vidite. Kajti to je ljubezenska pesem." Z Bradleyjem naj bi se na odru oskarjev znova prelevila v svoja lika iz filma Zvezda je rojena, Ally in Jacksona, ter zato tako zaljubljeno nastopila.

A očitno ta pojasnila Irine niso pomirila. Tudi preklicana zaroka Lady Gaga tik pred oskarji in vsa namigovanja na družbenih omrežjih, da ni mogla biti z drugim moškim, ko pa ljubi Bradleyja, ni bila voda na Irinin in Bradleyjev mlin.

Bradley Cooper in Lady Gaga sta bila na promocijah njunega filma vedno zelo domača. | Foto: Getty Images Bradley Cooper in Lady Gaga sta bila na promocijah njunega filma vedno zelo domača. Foto: Getty Images

Dejstvo pa je, da sta oba, Lady Gaga in Bradley, svoja razmerja končala manj kot leto dni za tem, ko je njun film osvojil srca ljudi po vsem svetu. In da sta zdaj oba samska, pred njima pa, kot sta v preteklosti povedala, tudi novi skupni projekti. Tako so tisti, ki navijajo zanju, prepričani, da je le vprašanje časa, kdaj bosta tudi v resničnem življenju pristala skupaj.

Preberite tudi:

Lady Gaga, Bradley Cooper
Trendi Bosta sveže samski Bradley Cooper in Lady Gaga vendarle pristala skupaj? #video
Trendi Burna razprava ob Irinini zapeljivi fotografiji: Bradley zdaj nekje joče #video
Bradley Cooper, Irina Shayk
Trendi Nov razhod v Hollywoodu: Bradley Cooper in Irina Shayk nista več skupaj #video
Lady Gaga, Bradley Cooper
Trendi Lady Gaga spregovorila o "zaljubljenosti" v Bradleyja #video
Lady Gaga, Bradley Cooper
Trendi Po Oskarjih vsi govorijo o nastopu Lady Gaga in Bradleyja Cooperja #video
Ne spreglejte