Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 9. 2020,
22.00

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

1

Natisni članek

izpoved vera Justin Bieber

Ponedeljek, 7. 9. 2020, 22.00

3 leta, 7 mesecev

Pevec priznal: Prevzela sta me ego in moč

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,50

1

Justin Bieber se je že pred časom umaknil iz javnega življenja in si vzel nekaj premora od glasbe ter se posvetil sebi in ženi Hailey Baldwin Bieber. Zdaj je oboževalcem razkril, da je vse to zato, ker želi biti čim boljši mož in nekoč oče. Ter da ga pri tem vodi nihče drug kot Jezus.

Justin Bieber je spremenjen moški. K temu, da je svoje staro življenje in težave, s katerimi se je spopadal na vrhuncu glasbene kariere, končno pustil za sabo, mu je pomagala ljubezen njegovega življenja, Hailey Baldwin Bieber, s katero se je tudi poročil. A v zadnjem, iskrenem zapisu na družbenem omrežju Istangram je znova poudaril, da mu je pri tem pomagala tudi vera. Ter priznal, da je na vrhuncu slave dopustil, da sta mu ego in moč stopila v glavo.

"Prihajam iz majhnega mesta Stratford v Ontariu v Kanadi. Nisem imel veliko materialnih stvari in nikoli me nista gnala denar ali slava, preprosto rad sem imel glasbo. A ko sem prišel v najstniška leta, sem dovolil, da so moje negotovosti in frustracije vplivale na moje vrednote. Te so se počasi začele spreminjati. Počasi sta me prevzela ego in moč in moji odnosi so zato trpeli. Resnično si želim zdravih odnosov. Želim si, da me motivirata resnica in ljubezen," je priznal v zapisu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I came from a small town in Stratford Ontario Canada. I didn’t have material things and was never motivated by money or fame I just loved music. But as I became a teenager I let my insecurities and frustrations dictate what I put my value in. My values slowly started to change. Ego and power started to takeover and my relationships suffered because of it. I truly desire healthy relationships. I want to be motivated by truth and love. I want to be aware of my blind spots and learn from them! I want to walk in the plans God has for me and not try and do it on my own! I want to give up my selfish desires daily so I can be a good husband and future dad! I’m grateful that I can walk with Jesus as he leads the way.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ter dodal, da mu pri tem, da osebnostno raste in se uči iz svojih napak ter pomanjkljivosti, pomaga predvsem vera v Boga. "Rad bi hodil po poti, ki jo je zame začrtal Bog, in ne delal po svoje. Rad bi se odpovedal svojim sebičnim željam, da bi lahko bil najboljši mož in nekoč oče. Srečen sem, da lahko hodim z Jezusom, ki me vodi," je še dodal.

Prav vera je bila pred leti tista, ki je Justina Bieberja potegnila z dna, kamor je padel zaradi slave in vseh pritiskov, ki jih ta prinese s seboj. Ko je našel svojo vero, se je odločil tudi krstiti in vse od takrat svoje oboževalce na družbenem omrežju večkrat opomni na to, kako pomembno je zanj, da živi v skladu s svojimi verskimi prepričanji. Pri čemer ga oboževalci podpirajo in ga spodbujajo s svojimi komentarji pod objavami. 

Preberite tudi:

Trendi Justin Bieber med ličenjem žene: To ločuje moške od fantov #video
Justin Bieber
Trendi Justin Bieber potrdil, da se bori s hudo boleznijo
Trendi Justina Bieberja premagale solze #video
Justin Bieber
Trendi Justin Bieber je zdaj oblikovalec, ki prodaja hotelske copate
Ne spreglejte