SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Ne vem, ali je bilo predzadnje mesto veliko razočaranje"

2

termometer

Predzadnje mesto res ni konec sveta, je pa še vedno predzadnje mesto. So moralni zmagovalci res vedno le tisti, ki izgubijo?

"Ne vem, ali je bilo predzadnje mesto veliko razočaranje. Ne obremenjujem se glede tega, saj vem, da smo si zaslužili več in smo moralni zmagovalci." Pevka Eva Boto za Planet Siol.

"Nihče ni kriv za slabo uvrstitev. Poskušali smo, bilo je odlično, vse smo dali od sebe, nismo se uvrstili v finale in to je to." Pevka Nina Badrić za Exkluziv Tabloid

"Da je Britney zapustila šov? LOL, samo malo počitka sem si privoščila, ljudje! Imam se NAJBOLJE v življenju." Pevka Britney Spears o razlogih, zakaj je zapustila snemanje oddaje Factor X na Twitterju.

"Trenutno sem najbolj pisec, kar pomeni, da preveč ždim doma." Pisec, glasbenik, fotograf Urban Golob v intervjuju za Planet Siol.net.

"Zelo sem razočarana nad British Airways, moja prtljaga je bila odprta in zmanjkalo je nekaj stvari, na katere sem čustveno navezana in jih ni mogoče nadomestiti. Sram jih bodi! Kaj se je zgodilo s časi, ko si svojo prtljago lahko zaklenil?" Starleta Kim Kardashian na Twitterju.

"Obožujem njene nogice in rokice. Nič rajši je nimam kot sinov, samo drugače je. Ko so bili sinovi majhni in so padli, so se pač pobrali in šli naprej, Harper pa se čisto malo udari in že zajoka. Takrat pomislim: 'O bog, punčko imam.' Še kar ne morem verjeti." Nogometaš David Beckham za Elle UK.

"Večkrat pravim, da moraš k vsakemu projektu pristopiti, kot da je tvoj zadnji." Fotograf Ciril Jazbec v intervjuju za Planet Siol.net .

"Če si gledališčnik, potem ne hodiš v službo, niti če si novinar, če si politik, pa sploh ne. Zame je moje delo način življenja." Politik Franc Pukšič v intervjuju za Planet Siol.net.

"Počasi gradim prijateljstva, zato pa so dolga in trajna. Nikoli nisem bila tip dekleta, ki po nekaj minutah poznanstva izmenja telefonske številke in postane najboljša prijateljica." Igralka Blake Lively za Bullet.

"Fant obstaja, že tri leta sem srečno oddana." Playboyevo dekle leta Saša Merčnik v intervjuju za Planet Siol.net.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin