Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 1. 2015,
10.07

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Hotel Tisa Pohorje joga meditacija sproščanje regeneracija zdravje

Sreda, 21. 1. 2015, 10.07

6 let, 7 mesecev

Vikend joge in meditacije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Privoščite si ponovoletno regeneracijo telesa in duha. Namenite nekaj trenutkov svojemu zdravju. Pridite na vikend joge in meditacije od 30. 1. do 1. 2. 2015 v hotel Tisa na Pohorju.

Delavnica je namenjena vsem, ki se želite naučiti osnovnih tehnik za umiritev, ohraniti boljšo telesno kondicijo in najti globlji stik sami s seboj. Cena paketa je 89 evrov na osebo in vključuje: – dvakrat polpenzion, – jogijske delavnice, – uporabo savne in fitnes studia v hotelu, – uporabo igrišč, koles, Wi-Fi, – 20 % popusta ob obisku Term Ptuj. Vadba joge je namenjena predvsem poglabljanju stika s seboj, zavedanju in krepitvi telesa. Postala je ena najbolj priljubljenih vadb, saj najbolj celostno obravnava vse plasti človeka. Z vadbo joge se izboljšajo gibljivost, koordinacija, vzdržljivost in moč telesa ter ravnotežje, pozitivno deluje na hormonsko ravnovesje, delovanje notranjih organov, prebavo in krvni obtok ter pripomore k večji umirjenosti, osredotočenosti in boljšemu obvladovanju stresa. Joga je meditacija v gibanju. Vikend joge bo predstavil tudi osnovne dihalne vaje (pranajamo), ki nas očistijo in napolnijo z energijo, ter tehnike osredotočanja, sproščanja in meditacije. Počutje po celostni vadbi joge je izvrstno na vseh ravneh!

Kaj bomo počeli? – Jogijske vaje, – vaje za umiritev in sproščanje, – vaje za ogrevanje telesa, – vaje za dvig energije, – dihalne vaje (pranajama), – peli mantre, – poglobili osnovne tehnike sproščanja, masaže, meditacije.

Čaka nas zanimiv konec tedna, ki bo s pomočjo fizičnih in dihalnih vaj ter meditacije pomagal razstrupiti naša telesa in tako postavil dober začetek novega leta. Fizična zahtevnost vadbe bo prilagojena skupini, vikend joge je primeren tudi za začetnike.

Informacije in rezervacije na telefonskih številkah 02 603 61 00 in 041 372-421 ali na e-naslovu hotel.tisa@telekom.si. Na naši spletni strani prijava že poteka.

Pokličite zdaj in si zagotovite mesto v skupini!

Več na spletni strani www.telekom.si/turizem.

Ne spreglejte