Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 2. 2013,
11.52

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Oskarji rdeča preproga

Natisni članek

Četrtek, 21. 2. 2013, 11.52

8 let, 3 mesece

Najbolj šokantni pari na Oskarjih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Na Oskarjih smo vajeni vsega, od pepela na rdeči preprogi do pocukranih zahvalnih govorov ali vročih poljubov. Preteklost pa je postregla tudi s prav bizarnimi zvezdniškimi pari.

Brad Pitt in Juliette Lewis

Se ju spominjate? Leta 1991, ko sta skupaj stopila na rdečo preprogo Oskarjev, je bil Brad Pitt še mali zvezdnik, medtem ko je bila Juliette nominirana za vlogo v filmu Cape Fear. Juliette in Brad sta prijateljevala od leta 1989 do leta 1993, skupaj sta posnela filma Too Young to Die? in Kalifornija. Juliette je kar deset let mlajša od Brada.

Cher in Val Kilmer

Ste sploh vedeli, da sta bila par? Cher je mladega Vala Kilmerja ujela že leta 1982, on je imel 23 let in je bil čisto na začetku svoje kariere, medtem ko jih je imela Cher že 36 in je bila na vrhuncu svoje slave. Na rdeči preprogi je leta 1983 Val deloval prikupno zmeden.

Julia Roberts in Keifer Sutherland

Julia in Keifer sta se spoznala na snemanju filma Flatliners, njuno razmerje je takoj postalo zelo resno, tako da sta še istega leta napovedala poroko. Tik pred velikim dnem si je Julia premislila in se zapletla v razmerje s Kieferjevim prijateljem Jasonom Patricom. Skupaj sta se po rdeči preprogi Oskarjev sprehodila leta 1991, ko je bila nominirana za vlogo v filmu Čedno dekle.

Sarah Jessica Parker in Robert Downey Jr.

Sarah in Robert sta se spoznala leta 1984 na snemanju filma Firstborn. V razmerju sta bila do leta 1991, ko se je ona naveličala njegove odvisnosti od mamil. Pozneje je priznala, da je ves čas upala, da mu bo lahko pomagala premagati odvisnost, vendar ji ni uspelo. Na Oskarjih sta bila skupaj leta 1989.

Angelina Jolie in brat James Haven

Leta 2000 je Angelina Jolie na Oskarje prišla po zmago. Na rdeči preprogi jo je spremljal brat James Haven. Njun poljub na ustnice in njena izjava v zahvalnem govoru, da ga ljubi, sta tedaj mnoge šokirala, vendar danes se ne čudimo več, saj smo že dobro vajeni Angelinih skrajnosti.

Ne spreglejte