SiolNET. Trendi Svet znanih
5,46

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Melania je spremenila predporočno pogodbo s Trumpom

5,46

termometer

Donald in Melania |  | Foto: Guliverimage
Foto: Guliverimage

Nekdanja prva dama ZDA si je potihoma priborila predporočno pogodbo s spremenjenimi pogoji, potem ko je Donald Trump napovedal, da se namerava potegovati za še en mandat v Beli hiši.

"V zadnjem letu so se Melania Trump in njena ekipa na skrivaj pogajali o novih pogojih predporočne pogodbe, ki jo ima z Donaldom Trumpom," je za Page Six povedal dobro obveščen vir.

"To je že najmanj tretjič, da je Melania dosegla spremembo pogojev v pogodbi," je še razkril isti vir in dodal, da to ne pomeni, da namerava Melania zapustiti Trumpa: "Gre ji predvsem za to, da obdrži oziroma poveča skrbniški sklad za njunega sina Barrona."

Pogodba, ki jo je podpisala pred poroko leta 2005, določa tudi denar, nepremičnine in drugo premoženje, ki bi ga dobila ob morebitnem razhodu s Trumpom.

Donald in Melania | Foto: Guliverimage Foto: Guliverimage

Za spremembo pogojev oziroma višanje zneskov v pogodbi naj bi se Melania odločila potem, ko je Trump napovedal, da se želi potegovati za še en mandat v Beli hiši. Dodaten povod za spremembo pogodbe pa naj bi bile tudi njegove nedavne pravne preglavice, zaradi katerih bi lahko ostal brez zajetnega zneska denarja.

"Trump je še vedno zelo bogat, toda računi za odvetnike in dosojene kazni se nabirajo," je za Page Six še dejal vir, "nova pogodba zato za Melanio pomeni varnejšo prihodnost, če bi se slučajno razšla. Ne grozi mu z razhodom, a ima v mislih tudi to možnost."

Donald Trump Novice Newyorški sodnik Trumpa in njegova podjetja spoznal za krive prevar Donald Trump Novice Porota je odločila: Trump je spolno napadel E. Jean Carroll #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin