Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 1. 2013,
14.49

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Jelena Karleuša

Torek, 1. 1. 2013, 14.49

8 let

Jelena Karleuša: Duško si želi, da mu rodim sina

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ena najbolj priljubljenih, pa tudi najbolj kontroverznih žensk z območja Balkana je razkrila, da namerava v letu 2013 razširiti svojo družino. Po naravni poti ali s posvojitvijo. Ali pa kar z obojim.

Jelena Karleuša je po številnih prednovoletnih nastopih po Evropi novo leto v družbi moža Duška Tošića in hčerkic Atine in Nike pričakala doma, takoj po praznikih pa namerava uresničiti načrte, med katere poleg glasbenih ambicij spada tudi razširitev družine, bodisi po naravni poti bodisi s posvojitvijo, ali pa kar z obojim.

Leto 2012 – leto velikih uspehov Za Karleušo je bilo leto 2012 tako zasebno kot glasbeno izredno uspešno leto. "Izdala sem deseti album, ki je na moje veliko zadovoljstvo postal najbolje prodajan album v Srbiji in v širši regiji, nastopila sem na številnih koncertih in snemala videospote, ki se povsem razlikujejo od tistih, ki so se v Srbiji snemali do zdaj. Zdi se mi, da še nikoli nisem bila tako slavna in uspešna, po drugi strani pa še nikoli tako osovražena in napadena. To je pač karma ženske, kakršna sem. A kljub uspehu sta najsvetlejši točki in središče mojega življenja hčerki Atina in Nika, ki sta kot motor, ki me žene naprej, moj navdih in razlog, da se borim naprej."

"Pri posvojitvi niso pomembni ne spol, ne barva kože, niti ali je otrok zdrav ali je to otrok s posebnimi potrebami" In česa si Jelena Karleuša želi v letu 2013? "Kot materi mi je pomembno edino to, da so moji otroci zdravi. Možu želim zdravja in nadaljevanje blesteče kariere, sebi pa, da bi zmogla dovolj energije za izvedbo najbolj spektakularnega koncerta, kar jih je kdajkoli bilo v naših krajih (ta naj bi se zgodil na Ušču v Beogradu – op. a.). Poleg koncerta pa si želim še enega otroka. Ker si Duško želi, da bi mu rodila sina, se bova v letu 2013 temu projektu intenzivno posvetila. Poleg tega je moja dolgoletna želja, da posvojiva otroka in njegovo življenje spremeniva v pravljico. Menim, da ustrezava vsem pogojem, sva zgledna državljana brez kakršnegakoli madeža. Pri posvojitvi otroka mi niso pomembni ne spol ne barva kože, niti ali je otrok zdrav ali je to otrok s posebnimi potrebami. Upam, da se nama bodo želje izpolnile," je o svojih hrepenenjih Karleuša spregovorila v ekskluzivnem pogovoru za srbski portal Alo.

"S politiko se pač moram ukvarjati" Izrazila je prepričanje, da so državljani Srbije sami odgovorni za svojo prihodnost in da je edina rešitev v tem, da narod spremeni mentaliteto in tako najmlajšim zagotovi lepo prihodnost. "Menim, da nas čaka težko leto. Vsaka država je slika lastnega naroda, zato smo sami krivi za vse, kar se nam dogaja. Srbija mora pozdraviti raka, ki se je razširil z metastazami, in začeti od ničle!"

Na vprašanje o aktivnem udejstvovanju v politični sferi pa Karleuša odgovarja: "S politiko se kot državljanka te države in javna osebnost pač moram ukvarjati. Moje besede nese daleč in zavedam se svojega vpliva na javnost, še posebej na mlajšo populacijo. Tako kot do zdaj, bom še vedno brez strahu in licemerstva pogumno izražala svoja stališča – ki so vedno okrutno resnična –, pa naj bo to komu všeč ali ne. Verjetno bom v poznejših letih imela tesnejše stike s politiko, v vmesnem obdobju pa se želim ukvarjati z otroci in dobrodelnostjo."

Ne spreglejte