Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 10. 2014,
14.04

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

1

Natisni članek

Anja Jenko fotografije

Petek, 10. 10. 2014, 14.04

5 let, 1 mesec

Hči nekdanjega slovenskega politika gola za moško revijo (foto in video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

1

Objavljamo fotografije in video iz zakulisja snemanja golih fotografij s starleto Anjo Jenko za znano revijo za moške. Anja je ob izidu revije dejala, da tega ni storila zaradi denarja.

Pred nekaj tedni smo se spraševali, ali to, da se je starleta Anja Jenko, hči nekdanjega slovenskega politika, zdaj podjetnika Janka Jenka, čez lužo fotografirala v družbi priznanega fotografa Aleša Bravničarja, pomeni, da se bo v kratkem gola pojavila na naslovnici znane revije za moške. Danes se je to izkazalo za resnično.

Potem ko je samooklicana slovenska starleta s svojimi žgečkljivimi fotografijami že večkrat dvignila ogromno prahu, od danes naprej bralce revije Playboy pozdravlja z naslovnice, na kateri pokaže več gole kože kot kdajkoli prej.

Na snemanje v ameriški divjini s kleščami Fotografiranje v slikovitem objemu ameriške divjine pa seveda ni potekalo brez težav. Glavni krivci za preglavice in grenkobo na snemanjih zapeljivih fotografij so bili kaktusi, ki jih je Anja primerjala z labirintom.

Prav vsak član ekipe fotografa Aleša Bravničarja je namreč na lastni koži izkusil, kako boleče so njihove bodice, a so bili, kot nam je še povedala Jenkova, tudi na to dobro pripravljeni. Trdovratne bodice so si pulili kar s kleščami.

"Tega nisem naredila zaradi denarja" Višina honorarja, ki ga prejmejo dekleta za snemanje žgečkljivih fotografij za najbolj znano revijo za moške na svetu, tudi v Anjinem primeru ostaja skrivnost, a je znesek, ki ga je prejela v zameno za sodelovanje, vseeno opisala kot neprimerljiv s tujino.

"V Sloveniji sicer ne moremo pričakovati milijonov, a nekaj denarja za to fotografiranje sem vseeno dobila. Tega sicer nisem naredila zaradi denarja," je še dejala starleta. Ta je nad fotografijami, kot gre sklepati iz njenega odziva na vprašanje o tem, kaj si o njih misli njena družina, bistveno bolj navdušena kot njeni najbližji. Zgodba je nastajala ob znameniti cesti 66 Nekaj utrinkov s snemanja omenjene fotozgodbe, ki je nastajala ob znameniti cesti 66 in v kateri Anja pokaže še tiste koščke kože, ki so bili vse do danes še skriti pred javnostjo, si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Ne spreglejte