Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
31. 3. 2020,
8.01

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,35

2

Natisni članek

Meghan Markle princ Harry

Torek, 31. 3. 2020, 8.01

4 leta

Dokončno slovo Harryja in Meghan od kraljeve družine #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,35

2

Vojvoda in vojvodinja Susseška se danes poslavljata od svojih kraljevih nazivov in privilegijev pa tudi dolžnosti, ki sta jih imela kot člana britanske kraljeve družine.

Princ Harry in Meghan Markle se danes dokončno "ločujeta" od britanske kraljeve družine, saj odslej ne bosta več njena člana, ne bosta nosila kraljevih nazivov in ne bosta imela privilegijev, ki jih ti prinašajo, pa tudi dolžnosti ne. Ob tem sta zadnjo objavo delila tudi na svojem "kraljevem" profilu na Instagramu, ki ga odslej ne bosta več uporabljala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

V zadnjem sporočilu sta se ljudem zahvalila za podporo, ob tem pa poudarila, da je trenutno najpomembnejše zdravje in dobro počutje po vsem svetu. "Najti moramo rešitve za kopico težav, ki so se pojavile kot rezultat te pandemije," sta zapisala in pojasnila, da se nameravata s tem ukvarjati tudi sama.

"V tem globalnem premikanju in spreminjanju navad vsi iščemo svoje nove vloge," sta zapisala, "in tudi midva se bova v tem novem poglavju ukvarjala s tem, kako lahko najbolje pomagava. Čeprav naju morda ne vidite, se bo delo nadaljevalo." Ob slovesu sta dodala, da upata, da se bosta kmalu "spet povezala" z ljudmi, ki ju podpirajo.

Harry Meghan | Foto: Reuters Foto: Reuters

S tem sta za sabo pustila kraljevo blagovno znamko Sussex Royal, ki naj bi jima jo kraljica Elizabeta II. prepovedala uporabljati, potem ko sta se odločila izstopiti iz kraljeve družine. Še ta teden naj bi Harry in Meghan predstavila svojo novo znamko pa tudi dobrodelno organizacijo, poroča tabloid Daily Mail.

35-letnik in 38-letnica sta sicer pred kratkim znova presenetila z najavo selitve iz Kanade v ZDA, natančneje v Los Angeles, saj se je Meghan vrnila v Hollywood. Z 10-mesečnim sinom Archiejem naj bi živela v Malibuju.

Oglejte si še:

Trendi Meghan in Harry sta se preselila v Hollywood #video
Trendi Vojvodinja ima novo službo! #video

 

Ne spreglejte