SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Deseta najbolj usodna Slovenka je Ana Lukner

3

termometer

V Festivalni dvorani v Ljubljani so nocoj že desetič razglasili žensko, ki je v očeh bralcev slovenskih revij najbolj usodna. Femme fatale leta 2013 je postala Ana Lukner.

Ana Lukner, dobrotnica, ki je Slovence prebudila iz apatičnosti, je postala letošnja fatalka leta. Femme fatale leta 2013 se je v slovenska srca usedla kot velika dobrotnica. S svojo dobrodelno pobudo Anine zvezdice je ustanovila organizacijo, ki ljudem, ki potrebujejo pomoč, dostavlja hrano, ki jo darujejo dobri ljudje po vsej Sloveniji. In kakšna je zanjo usodna ženska? "Zame je usodna ženska tista, ki je v življenju ustvarjalna, ima čisto vizijo in je pri tem ljudem za zgled. Za zgled predvsem pri tistih stvareh, ki so malce zamrle: vrednote, kultura, vzgoja, ljubezen, sočutje in spoštovanje, na kar sama vedno opozarjam. Seveda pa mora biti izobražena, inteligentna in razgledana, mora skrbeti zase in biti urejena," je povedala Luknerjeva.

Jubilejno deseto podelitev je s pomočjo plesalcev Bolera pod vodstvom koreografa Matevža Česna začel Klemen Bunderla, skozi večer pa so se predstavile tudi tri mlade slovenske pevke. Femme fatale 2013 je tudi letos za nagrado prejela sliko slovenskega slikarja Jureta Cekute. Izbor femme fatale pripravljajo pod okriljem revije Eva.

Za naslov femme fatale 2013 so se potegovale urednica Trendov na Planet Siol.net Milena Kalacun v kreaciji Jožice Videnšek, voditeljica informativne oddaje Danes na Planet TV Jerca Zajc Šušteršič v kreaciji Mojce Celin, Jana Morelj v kreaciji Sanje Veličković, Alida Bevk v kreaciji Nike Ravnik, Viktorija Bencik Emeršič v kreaciji Diane Kotnik Lavtižar, Ajda Smrekar v kreaciji Nine Šušnjara, Ana Lukner v kreaciji Stanke Blatnik, Jelena Aščić v kreaciji Tanje Basle in Eva Aljančič v kreaciji Simone Lampe.

Dosedanje femme fatale so Tanja Ribič (2004), Živa Vadnov (2005), Sanja Grohar (2006), Nina Ivanič (2007), Bernarda Žarn (2008), Jerneja Podbevšek Zhembrovsky (2009), Nika Kljun (2010), Nataša Dobelšek (2011) in Jadranka Juras (2012).

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin