Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 4. 2013,
8.52

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

teden mode družabna kronika

Torek, 9. 4. 2013, 8.52

8 let

"Če ima Lady Gaga lahko zlat voziček, ima pa tudi mrha lahko bergle!"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Prvi večer Philips Fashion Weeka obiskovalcev iz prvih vrst ni pustil hladnih. Jih je navdušil ali razočaral?

Irino Osypenko Nemec so oblikovalci prvega dne četrtega Philips Fashion Weeka bolj ali manj navdušili, predvsem pa jo veseli, da so se spet začeli dnevi mode v Ljubljani. Med najboljšimi je bila po njenem mnenju mlada oblikovalka Alice Bossman. Kaj pa pričakuje od naslednjih revij? "Komaj čakam modno revijo Simone Lampe, da vidim, kaj je pripravila tokrat!"

Živo zanima, kateri moški bi volno nosil na golo kožo Živa Rogelj, voditeljica informativne oddaje Danes na Planet TV, si je prav tako z zanimanjem ogledala prvi sklop modnih revij. "Sofia Nogard je predstavila zelo nosljivo in za oko običajne uporabnice prijazno kolekcijo," nam je povedala Živa, ki ji je pri srcu praktičnost. "Zanimiva je bila tudi bela obleka s trakovi Alice Bossman, poseben učinek pa ima tudi volna z modne revije NitiNiti." Ta je bila na goli koži videti zelo posebna, vendar ima voditeljica pomisleke, kako bi se to obneslo v realnem življenju in pri običajnih moških. Je opazila tudi Marka Mandića? "Moda je pravzaprav igra in nastopanje, zato me je njegov sprehod po modni brvi navdušil." Modne mrhe pred ogledom revij ne ustavi niti zlomljen prst Modna mrha Manja Plešnar je na zadnjem treningu kikboksa, ki ga sicer obožuje, pokazala malce preveč poguma in si zlomila prst. A je to nikakor ni moglo ustaviti pred obiskom najpomembnejšega modnega dogodka pri nas, med obiskovalce se je tako pomešala s pomočjo bergel.

"Če ima Lady Gaga lahko zlat voziček, ima pa tudi mrha lahko bergle," se je pošalila na svoj račun in dodala, da so bergle lahko tudi modni dodatek. Prvi večer se ji je zdel mnogo prekratek, želela je videti več, a kot pravi, so vse najboljše stvari kratke in sladke. "Bilo mi je zelo všeč, NitiNiti je predstavila čudovito kolekcijo, fenomenalna je bila tudi znamka Sofia Nogard." Posebej je Plešnarjeva izpostavila še Alice Bossman. "Zelo me je presenetila, vsako leto je boljša in se razvija v mojstrico oblikovanja." Marlenno presenetil Miro Mišljen Novinar Tomaž Mihelič, ki ga poznamo tudi kot pevsko divo Marlenno, je bil pozoren tudi na manekenke, ki nosijo letošnje kolekcije: "Super je, da tudi mi spodbujamo manekenke in manekene, ki so že uspešni v tujini. Tako smo lahko opazili Nino Vodopivec in Majo Mihelič, ki delata za vrhunske modne znamke." Pohvalil je tudi tiste oblikovalce, ki so upravičili svoj sloves oblikovanja nosljivih kosov, saj mu veliko pomeni, da lahko kolekcije z modnih brvi nosimo tudi vsak dan. "Nekateri so me presenetili, zelo prijetno Miro Mišljen, ki je imel super stajling in zelo lepe kose. Lani ni bil tako prepričljiv, letos pa je bil super."

Ne spreglejte