Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 4. 2018,
11.50

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,69

1

Natisni članek

dieta telovadba postava Elizabeth Hurley

Četrtek, 26. 4. 2018, 11.50

5 let, 11 mesecev

Bi verjeli, da jih zvezdnica šteje že 52?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,69

1

Igralka Elizabeth Hurley jih šteje že 52, a se ponaša s postavo, ki ji jo zagotovo zavidajo tudi številne pol mlajše ženske. Da je na svoje telo nadvse ponosna, kažejo njene objave na družbenih omrežjih. Tam namreč ves čas objavlja fotografije v kopalkah.

Na profilu Elizabeth Hurley na Instagramu prevladujejo fotografije v kopalkah, na katerih razkazuje svoje lepo oblikovano telo, ob katerem se mnogi njeni sledilci čudijo. Nikakor namreč ne morejo verjeti, da je to telo 52-letnice. "Kako je lahko kdorkoli tako dobro videti, ko enkrat vstopi v 50. leta? Neverjetno!" je bil le eden od komentarjev, spet drugi se je glasil: "Imaš doma časovni stroj? Povsem namreč nasprotuješ vsem naravnim zakonom staranja."

Ne je obilnih večernih obrokov

A ne časovni stroj ne lepotni kirurgi, za igralkin plosk trebušček in čvrsto zadnjico sta zaslužni le pazljivost in premišljenost. Pred časom je namreč Elizabeth v intervjuju za E! News razkrila, da ni na nobeni posebni dieti. Ključ do njene vitke postave se skriva v tem, da zvečer ne je veliko: "Mislim, da je najboljši nasvet za vitkost to, da jeste čez dan večkrat in po malo, zvečer pa se na najedate. Tako ima telo čez noč čas za počitek in se ne ukvarja s prebavljanjem zvečer zaužite hrane. Tisto, kar ste jedli čez dan, pa je do takrat že predelano."

Priznala pa je, da mora zadnja leta vseeno veliko bolj paziti pri prehrani kot nekoč. S staranjem se namreč spreminja tudi metabolizem telesa in temu je morala prilagoditi prehranjevalne navade.

Za lepo postavo zaslužna pilates in joga

52-letna zvezdnica v telovadnice ne zahaja, prav tako se ne odloča za naporne kardiovadbe, je razkrila za E! News: "Ne obiskujem fitnesov ali telovadnic, res pa je, da sem ves čas aktivna. Nisem tip človeka, ki bi posedal na stolu ali poležaval na zofi ves dan." Poleg tega vsaj pol ure dnevno izvaja hitro hojo, ki ji nekoliko dvigne srčni utrip in požene kri po žilah, za čvrste mišice telesa pa poskrbi s pilatesom in jogo, ki ju izvaja kar doma.

Za lepo, čvrsto postavo si prizadevajo tudi tekmovalci resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, ki ga lahko od torka do petka ob 21.05 spremljate na Planet TV. Ti se bodo v nocojšnji epizodi odpravili v adrenalinski park in bazen. Več pa ob 21.05!
Ne spreglejte