Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 2. 2015,
9.44

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Saturday Night Live Betty White Bradley Cooper

Ponedeljek, 16. 2. 2015, 9.44

3 leta, 6 mesecev

Betty White praznovala z vročim poljubom s 53 let mlajšim igralcem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Zabavna oddaja Saturday Night Live letos praznuje okroglih 40 let, ki so jih včeraj obeležili s posebno oddajo, v kateri je Betty White je strastno poljubila soigralca.

V včerajšnji jubilejni oddaji Saturday Night Live, s katero so praznovali štiri desetletja te kultne razvedrilne oddaje, je nastopilo ogromno slavnih, med njimi tudi Betty White, ki pri svojih 93 letih še vedno navdušuje. Tokrat v skeču Californians, s katerim so se v oddaji že večkrat pošalili tako na račun dnevnih televizijskih žajfnic kot na račun premožnih, zagorelih prebivalcev Kalifornije, ki se vse dneve pogovarjajo o tem, po kateri cesti so se pripeljali domov.

Betty White je kar nekaj prahu dvignila s prizorom, v katerem se strastno poljublja s 53 let mlajšim Bradleyjem Cooperjem. S poljubom je tako potrdila tezo Tine Fey, ki je v svoji knjigi zapisala, da ženske v zabavni industriji dobijo oznako, da so nore, če še vedno govorijo, tudi po tem, ko nihče noče več spati z njimi. "Edina oseba, ki je ušla tej oznaki, je Betty White, seveda zato, ker bi ljudje še vedno radi spali z njo."

Poljub nastopi po osmih minutah.

40 let televizijske institucije Saturday Night Live je zabavna oddaja, ki na NBC zadnjih 40 let ob sobotah zvečer s svojimi skeči zabava občinstvo in kroji ameriško pop kulturo. Oddaja Saturday Night Live je zaslužna za številne slavne like, kot sta na primer brata Blues, ter Wayne in Garth, ki sta pozneje postala junaka filmov Waynov svet.

Enourna oddaja, ki je sestavljena iz številnih skečev in pregleda novic, je služila kot odskočna deska za številne danes izjemno uspešne komedijante in komedijantke, kot so Tina Fey, Amy Poehler, Will Ferrell, Eddie Murphy, Jane Curtin, Bill Murray, Chris Rock, Kristen Wiig, Jason Sudeikis, John Beluschi, Molly Shannon, Julia Louis Dreyfus ter danes voditelja svojih večernih oddaj, Jimmy Fallon in Seth Meyers.

V drugi oddaji pred 40 leti pa je na primer nastopil Paul Simon, ki se je takrat ponovno združil z Artom Garfunklom, v oddaji pa je večkrat nastopil tudi kultni Andy Kaufman:

Na rdeči preprogi skoraj vsa hollywoodska smetana

Včerajšnje jubilejne oddaje so se udeležila tudi velika hollywoodska imena, nekaj smo jih zbrali v fotogaleriji.

Ne spreglejte