Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 7. 2019,
13.22

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Mastercard

Natisni članek

advertorial Mastercard Hrvaška debetna kartica Mastercard

Sreda, 17. 7. 2019, 13.22

2 meseca

Top 3 nepozabna doživetja na Hrvaškem

Vsebino omogoča Mastercard

Hrvaška ponuja veliko več kot le brezskrbno poležavanje na plaži. Za vas smo preverili malo drugačna doživetja, ki bodo vašemu poletju dala oznako "neprecenljivo".

Dubrovnik | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Hrvaška je znana po svojih številnih naravnih in kulturnih biserih, a včasih je iz kopice popotniških nasvetov težko izluščiti tiste, ki so nam najbolj pisani na kožo. Naša južna soseda je pravi raj za najrazličnejše pustolovce in vse tiste, ki od svojih poletnih počitnic pričakujejo nekaj več. Preverite neprecenljivo ponudbo treh hrvaških mest, ki vam bodo vzbudila željo po raziskovanju.

Hrvaška se je predlani pridružila platformi Mastercard® Priceless TM Cities, ki imetnikom kartic Mastercard® omogoča vrsto edinstvenih in ekskluzivnih doživetij. Imetniki kartic Mastercard lahko izkusijo Hrvaško kot še nikoli prej in se podajo na neprecenljiva doživetja, ki jim bodo za vedno ostala v spominu.

Več informacij: www.mastercard.si.

Zagreb, kot ga še niste doživeli

Zagreb | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Mastercard® vam omogoča, da boste prestolnico Hrvaške doživeli popolnoma drugače. Na primer v retro stilu – z nočno vožnjo v kultnem Yugu. Sedite za volan najbolj priljubljenega avtomobila v regiji, prvič izdelanega leta 1970. Doživite staro mestno jedro v retro stilu, s spuščenimi okni in vetrom v laseh. Na poti od mestnega središča do starega dela vas bo spremljal izkušen vodič, čakajo pa vas tudi številna presenečenja.

Za nekaj ur boste lahko tudi doživeli življenje oskrbnika– Mastercard® vam namreč omogoča malo drugačen obisk v zagrebškem živalskem vrtu. Spoznali boste lahko prebivalce čudovitega vrta, se z njimi fotografirali in jih skupaj z vodnikom tudi nahranili. Vse vaše trenutke, v katerih bodo še posebej uživali najmlajši, bo samo za vas ovekovečil osebni fotograf.

V dobri družbi pa se boste znašli tudi na bolj prefinjenih doživetjih – bivanje v prestižnem historičnem hotelu Esplanade, kjer so vam pripravili popoln razkošni paket: vožnja z limuzino, elegantna večerja, razvajanje v savni in ogled mesta v družbi profesionalnega fotografa.

Uživate v teku in rekreaciji? Potem imate priložnost za čisto drugačno odkrivanje mesta. S pomočjo vodnika tekača si boste največje zanimivosti mesta ogledali v družbi ultra tekača. Ko vam bo zmanjkalo moči, pa vas bodo razvajali s slastnimi štruklji.

Mastercard® pa ponuja še veliko več, sledite povezavi in odkrijte vse obraze še neodkrite prestolnice – kulinarično, glasbeno in avtentično tradicionalno.

Preverite ponudbo Priceless TM Cities.

Poglobite se v eno najstarejših mest na Hrvaškem

Dubrovnik | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Dubrovnik spada med največje bisere Dalmacije. Ali ste vedeli na primer, da je Dubrovnik v 16. stoletju veljal za tretjo najpomembnejšo mornarico na svetu? Ali da boste v njem našli tretjo najstarejšo lekarno v Evropi?

Dovolite, da vam Mastercard® omogoči posebno doživetje mesta, ki skriva v sebi številne neodkrite znamenitosti.

Odkrijte na primer mestno središče v sklopu vodenega ogleda, zavijte skozi ozke uličice in osvojite najlepšo razgledno točko. Potovanje zaključite s kosilom v majhni, družinski restavraciji, kjer boste uživali v jedeh, pripravljenih po starih, dobro preverjenih receptih.

Vrhunec ogleda mesta je voden izlet po poteh serije Igre prestolov, kjer si boste ogledali znamenite kotičke, kjer je potekalo snemanje. Stopite v čevlje glavnih likov, osvojite obzidje kot Baratheoni, obiščite zaliv Črne vode in spoznajte mesto, ki se je podredilo železnemu prestolu.

Za vas so pripravili tudi ekskluzivno doživetje v 5-zvezdničnem hotelu, možnost malo drugačnega spremljanja poletnega festivala, ogled Hamleta na vrhu trdnjave in celo doživetje VIP-transferja do festivalskih dogodkov.

Preverite ponudbo Priceless TM Cities.

Mali Dunaj čisto drugače

Varaždin | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Spoznajte lepote Varaždina, ki mu pravijo tudi Mali Dunaj.

Doživite nekdanjo prestolnico skozi hrano, glasbo in naravo. Oglejte si mesto, prisluhnite igranju na lutnjo, pokusite jedi v baročnem gradu ter se prepustite toku z nočnim raftingom na reki Dravi.

Najslavnejše znamenitosti v mestu: Stari grad, ki je bil eno obdobje celo v lasti Celjskih grofov, palača Patačić, ki se nahaja na osrednjem trgu kralja Tomislava, in renesančna palača Ritz.

Preverite ponudbo Priceless TM Cities.

sladoled poletje | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Debetna kartica Mastercard® za večjo brezskrbnost na počitnicah

Ne glede na to, katera hrvaška destinacija vam bo letos pričarala neprecenljivo poletje, imejte pri sebi debetno kartico Mastercard®, ki vam bo zagotovila, da bo vaše doživetje resnično nepozabno.

Debetna kartica Mastercard® je najboljši sopotnik vseh vaših poletnih potepanj. Je hitro, zanesljivo in vsestransko plačilno sredstvo, ki vam bo omogočilo popolno poletno doživetje.

Debetno kartico Mastercard® lahko uporabljate na vseh prodajnih mestih, kjer sprejemajo Mastercard®, zato je veliko boljša izbira kot debetna kartica Maestro®.

Neprecenljiva ugodnost: Lastniki debetne kartice Mastercard® dobijo vse ugodnosti lastnikov kreditnih kartic Mastercard®, tudi ugodnost Mastercard® Priceless TM cities

Mastercard debetna kartica | Foto: Pet razlogov v prid plačevanja z debetno kartico Mastercard® tudi na dopustu:

#Manj gotovine, več varnosti: Z gotovino smo na počitnicah večja tarča za tatove, posledično smo primorani skrivati denar in upati, da nam ga ne bodo ukradli.

#Hitro in preprosto: S kartico Mastercard® lahko preprosto plačate cestnine, tunelnine, mostnine in vožnje s trajekti, na izbranih mestih pa lahko koristite tudi posebne ugodnosti.

#Plačevanje s kartico Mastercard® prinaša veliko ugodnosti: Hrvaška je del programa Mastercard® Priceless TM Cities, ki vam omogoča vrsto edinstvenih in ekskluzivnih doživetij, do katerih lahko dostopate na 87 lokacijah po vsem svetu.

#Kartica je univerzalno plačilno sredstvo: Z debetno kartico Mastercard® lahko plačujete ali dvigujete denar na bankomatih po vsej Hrvaški.

#Pregled nad izdatki: Mesečni izpiski vam zagotavljajo pregled stroškov, ki ste jih imeli na počitnicah. Pri tem vam pomagajo tudi SMS-sporočila bank.

#Kam z vsemi kunami? Ko boste prišli domov, vam bodo v denarnici ostale kune, ki jih boste morali spet zamenjati za evre – dvojna konverzija pa pomeni dvakratno izgubo.


Nagradna igra: podarjamo doživetje v zagrebškem živalskem vrtu

Mastercard | Foto:

Nagradna igra je končana. Srečna nagrajenka je Špelca Bevc.

 

Čestitamo!

Ne spreglejte