SiolNET. Trendi Potovanja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kempinski Palace Portorož dobitnik prestižne nagrade Star Diamond Award

Star Diamnond
Foto: Foto: Dean Dubokovič in Žiga Intihar
Oglasno sporočilo

Portoroški petzvezdični hotel Kempinski Palace Portorož se od zdaj ponaša z najuglednejšo mednarodno nagrado Star Diamond Award, ki jo za odličnost v hotelirstvu podeljuje ameriška organizacija American Academy of Hospitality Sciences.

S tem je Kempinski Palace Portorož postal šele tretji hotel v celotni verigi Kempinski in član družine 18 elitnih evropskih hotelov, ki jih je doletela ta čast.

"Nagrada Star Diamond Award gre v prvi vrsti vsem, ki delajo in živijo s hotelom dan za dnem in ustvarjajo doživetje, ki ga z zvestobo nagrajujejo tudi naši gostje," je ob prejemu nagrade povedal Kai Behrens, novi direktor hotela Kempinski Palace Portorož. Nagrado je podelil direktor American Academy of Hospitality Sciences Joseph Cinque.

Star Diamnond Foto: Dean Dubokovič in Žiga Intihar

Kai Behrens se je hotelom Kempinski pridružil leta 2007. Pred prihodom v Slovenijo je hotelirske izkušnje nabiral v hotelih Kempinski v Moskvi, Bolgariji, Azerbajdžanu in nazadnje na Kitajskem. Poleg hotela Kempinski Palace Portorož prevzema tudi vodenje Kempinski Hotela Adriatic v Savudriji, ki prav tako spada pod okrilje skupine MK Group.

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

Vsi prisotni so na podelitvi lahko okušali gurmanske mojstrovine hotelskih chefov, ob nežnih zvokih odlične pianistke Lucienne Lončina uživali v prečudoviti atmosferi, celotno prireditev pa je povezovala vedno čudovita Lorella Flego. Med obiskovalci je bilo tudi kar nekaj znanih obrazov iz sveta mode, turizma in športa, med njimi manekenki in fotomodela Iryna Osypenko in Mirela Korač, vsestransko nadarjeni član skupine Sestre Tomaž Mihelič, družabni kronist in novinar Nejc Simšič, priznani estetski kirurgi dr. Matic Fabjan, dr. Nevio Medved in dr. Igor Višnar.

Star Diamnond Foto: Dean Dubokovič in Žiga Intihar

Star Diamond Award, ki jo podeljuje ameriška akademija American Academy of Hospitality Sciences, je najprestižnejša nagrada in priznanje za resnično kakovost, prejmejo pa jo samo tisti, dosežejo najvišji nivo odličnosti. Nagrado podeljuje že vse od leta 1949, med njenimi ustanovitelji pa je bil tudi priljubljeni svetovno znani igralec in pevec Frank Sinatra.


Naročnik oglasnega sporočila je Kempinski Palace Portorož.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin