Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 6. 2020,
8.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Kompas

Natisni članek

#smoodgovorni #smopozorni #vednozvamižeod1951 #potujemoskupaj advertorial Kompas Grčija počitnice

Petek, 19. 6. 2020, 8.00

2 meseca, 1 teden

S Kompasom varno in udobno na grške otoke

Grčija: top destinacije tega poletja

Vsebino omogoča Kompas

Grčija bo letošnje poletje nedvomno postala ena najbolj zanimivih turističnih destinacij. Njena glavna prednost je zagotovo ta, da so se zelo skrbno pripravili na prihod turistov, upoštevajoč vsa priporočila nacionalnih inštitucij v zvezi s preprečevanjem širjenja covid-19.

Grčija počitnice | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Grčija je destinacija tisočerih odtenkov – ponuja popolno ležernost in hkrati, če želite, zagotavlja tudi glasno zabavo do jutranjih ur. Je pa to predvsem dežela odlične hrane, neskončnih razgledov in kristalno čistega morja. To je kraj, kjer se bo čas ustavil in se vam bo prebudila želja po raziskovanju.

Pravo čarobnost obljubljajo poletna jutra, ki so najlepša takrat, ko se ribiči vračajo v pristan z nočnih poti in s sabo prinašajo vonj morja, rib in svobode. Dan, ki vabi na vse strani kompasa. Večeri, zelo čarobni prav na grških otokih, ko se poletni dan utaplja v sončnem zahodu novih spominov, v okušanju dobrot, poslušanju nežnih melodij, prisluškovanju zgodbam domačinov ali pa nekje v najlepšem in najbolj zaljubljenem zalivu.

plaža Grčija | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Izhodiščem za varno potovanje v času epidemije covid-19 v celoti sledi tudi Kompas, ki potuje že od leta 1951. Turizem je panoga, kjer se tradicija in izkušnje močno prepletajo z zaupanjem.

V Kompasu že skoraj 70 let prisegajo na kakovost in odličnost turističnih storitev. Nič ni prepuščeno naključju. Tudi zato se zadovoljstvo in zaupanje potnikov, ki letujejo s Kompasom, iz leta v leto povečuje.

S Kompasom potujemo varno in brezskrbno, saj od trenutka, ko zapremo svoja vhodna vrata, pa do vrnitve skrbi za naše prijetno počutje. Tudi v času epidemije je Kompas učinkovito, 24 ur na dan in vse dni, (po)skrbel, da so se vsi potniki vrnili varno domov.

Ljubezen na prvi polet

Prepustite se čarobnosti nostalgične Grčije in že od 3. julija naprej odletite s Kompasom s posebnimi letali iz Ljubljane na devet grških otokov. Časovnice letov so izjemno ugodne. Ob prihodu na destinacijo vas pričakajo slovenski predstavniki.

Kreta | Foto: Kreta, vsak petek, od 3. julija naprej, iz Ljubljane

Ni naključje, da si je vrhovni bog grške mitologije Zevs za svoj rojstni kraj izbral prav ta mogočni otok.

Hotel Golden Beach 4*, HB, produkt: 70762, DBL, 299 € a 2-12 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb.
CENA: že od 639 €

VEČ O PONUDBI

Palma Santorini | Foto: Santorini, vsak petek, od 3. julija naprej, iz Ljubljane

Z biseri Kikladov nam skrivnostno pripoveduje legendo o Atlantidi. Eden najlepših grških otokov, kjer nas njegova silovita preteklost na vsakem koraku spominja na moč in lepoto narave.

Hotel Kamari Blu 3*, BB, produkt: 71220/71221, DBL/TS, 299 € a 2-14 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb.
CENA: že od 599 €

VEČ O PONUDBI

rodos | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Rodos, vsako soboto, od 4. julija naprej, iz Ljubljane

Kjer ima vsak kamen v osupljivem srednjeveškem mestu rodoških vitezov svojo zgodbo, kjer se lahko prepustite živahnemu nočnemu življenju in neskončnim peščenim plažam.

Hotel Olympia Sun 3*, ALL, produkt: 84340, DBL, 299 € za 2-14 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb.
CENA: že od 599 €

VEČ O PONUDBI

Karpatos | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Karpatos, vsako soboto, od 4. julija naprej, iz Ljubljane

Kjer grška tradicija, sanjske plaže in gorata nedostopnost tvorijo popolnost egejskega bisera.

Hotel Miramare Bay 3*, nočitev z zajtrkom, produkt: 5238 dbl.superior, 299,00 EUR za 2-6 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb. 
CENA: že od 609 €

VEČ O PONUDBI

Kos | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Kos, vsako nedeljo, od 5. julija naprej, iz Ljubljane

Otok, ki vas razvaja v objemu Heliosa, boga sonca.

Hotel Koala 2*, nočitev z zajtrkom,  produkt: 31180 dvoposteljna soba.
CENA: že od 449 €

VEČ O PONUDBI

 

samos | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Samos, vsako nedeljo, od 5. julija naprej, iz Ljubljane

Raj za hedoniste! Tako poseben, z vinogradi, slapovi, jezerom, kjer zavetje iščejo pelikani in flamingi, bujnim rastlinjem in številnimi miti in legendami. Pitagora je najslavnejši otočan.

Hotel Kokkari Beach 3*, nočitev z zajtrkom, produkt: 8191, 299,00 EUR za 2-7 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb.
CENA: že od 489 €

VEČ O PONUDBI

Kompas Kefalonija | Foto: Kefalonija, vsak ponedeljek, od 6. julija naprej, iz Ljubljane

Kraljica najlepših plaž s turkizno modrimi zalivi in bogato morsko favno. Edinstvene visokogorske kefalonske jelke, nedotaknjena pokrajina, z dolinami, nališpanimi z nasadi oljk in vinogradi.

Anna Studios 2, najem, produkt: 91655/91656, STUDIO 
CENA: že od 469 €

VEČ O PONUDBI

Lefkada, Lefkas | Foto: Pixabay Foto: Pixabay Lefkas, vsak ponedeljek, od 6. julija naprej, iz Ljubljane

Ker je s svojo neokrnjeno naravo in tradicionalnimi vasicami še neodkrit biser Jonskega morja.

Hotel Agios nikitas 3*,  BB, produkt: 21031, DBL, 299 € za 2-5 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb.
CENA: že od 569 €

VEČ O PONUDBI

zakintos | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Zakintos, vsak torek, od 7. julija naprej, iz Ljubljane

Otok želv in turkiznih zalivov. Bogato poraščen z zelenim mediteranskim rastjem ter idealen kraj za počitek in popoln užitek.

Mare Blu Studios & Suites 2*, najem,  produkt: 88144, DBL STUDIO SSV, 299 €  za 2-18 let starega otroka v spremstvu dveh odraslih oseb.
CENA: že od 499 €

VEČ O PONUDBI

100 % BREZ TVEGANJA – GARANCIJA NAJBOLJŠE CENE
Za vse grške otoke zagotavljamo za prva dva odhoda 100-odstotno garancijo najboljše cene, sicer vrnemo razliko, ker smo za Kompasove potnike zagotovili najboljše cene. Če najdete isti hotel z isto storitvijo na isti destinaciji po boljši ceni, razliko takoj vrnemo.

POSEBNI POPUSTI:

Seniorji gredo na počitnice ugodneje: starejšim od 60 let priznamo petodstotni popust. Za odobritev popusta je treba predložiti ustrezno dokazilo.

Mladoporočenci: Medeni tedni s Kompasom se splačajo. Mladoporočencem odobrijo petodstotni popust na podlagi poročnega lista, ki ne sme biti starejši od treh mesecev.

Za podrobnosti in rezervacije pokličite v Kompasov klicni center na 01 2006 111, ali nam pišite na vednozvavimi@kompas.si, ali nas obiščite v najbližji poslovalnici Kompasa. Vsa Kompasova ponudba je zbrana in vedno dostopna na www.kompas.si.

Ne spreglejte