SiolNET. Trendi Potovanja
3,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Apartmajska hiša v Vodicah je postala hit na družbenih omrežjih

3,98

termometer

Lastnica hiše trdi, da videz fasade ni prav nič povezan s priljubljeno znamko čokolade.

Ak nemaš za marendu, grickaj zidove 😄

Posted by Koja je ovo država on Thursday, July 11, 2019

 

V zadnjih nekaj dneh so po spletu zaokrožile fotografije apartmajske hiše v Vodicah na Hrvaškem, ki je videti kot velik oglas za čokolado Milka, ob čemer se tako celo imenuje.

A lastnica hiše oziroma vile 'Milka', 70-letna Milka Partčević, trdi, da med čokolado in fasado njene hiše ni prav nobene povezave. Kot je povedala za lokalni spletni portal Infovodice, čokolade zaradi zdravstvenih težav sploh ne jé.

"Ljudje zaradi barve fasade mislijo, da smo podobo prevzeli od švicarskega podjetja (Milka je sicer v lasti ameriškega koncerna Mondelez International, op. a.)," je izjavila lastnica vile Milka, "moja hiša pa to ime nosi že od nekdaj."

Barvo so navdihnile rože na njenem vrtu

70-letna Vodičanka je pojasnila, da je imela hiša sprva rumeno fasado, nato pa se je odločila za vijoličasto, ker jo spominja na perunike, ki ji cvetijo na vrtu.

"Pravijo, da bom morala plačati kazen, toda svoje ime lahko zapišem, kakor hočem," je še izjavila za portal Infovodice, "kršitev bi bila, če bi na hišo naslikala kravo in čokolado. Tudi to lahko storim, če hočejo, a naj mi plačajo za reklamo in prinesejo čokolado za moje goste."

Preberite še:

Jadran Novice Manj turistov na Hrvaškem: "Tako prazno ni bilo niti med vojno" #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin