Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 9. 2013,
9.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 16. 9. 2013, 9.44

8 let

Zakaj ni dobro brskati po partnerjevem telefonu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Vsakemu se lahko zgodi, da pobrska po partnerjevem telefonu, včasih pa radovednost preraste v obsedenost. Zakaj tega ni dobro početi in kaj to govori o vas in vašem odnosu?

Kje je zaupanje? Lepo bi bilo, če bi do informacij o partnerju prihajali tako, da se o tem z njim preprosto pogovarjate, vprašate, kar vas zanima ... Če ne zaupate, da bo partner govoril resnico, ga tudi z brskanjem po telefonu ne boste pripravili do nje, zato tako le zapravljate svoj čas. Dokler ne bosta odpravila resničnih vzrokov, zakaj si ne zaupata - tako vi njemu kot on vam -, se stvari ne bodo popravile.

Življenje v agoniji Če partnerju pregledujete mobitel, boste zagotovo v njem našli tudi stvari, ki niso namenjene vam in vas lahko spravijo v slabo voljo, vas razžalostijo, razjezijo ... In če se ne morete ustaviti, se vprašajte, kaj imate od tega, da (vedno znova) odkrijete kaj neprijetnega, razen da poglabljate in podaljšujete svojo agonijo v razmerju, ki potrebuje čistko.

Ti meni, jaz tebi Si predstavljate, da bi partner vam brskal po telefonu? Ali kaj skrivate ali ne, verjetno ne gre za početje, ob katerem bi se počutili prijetno in ki bi krepilo vajin odnos, predvsem pa ne daje občutka, da vas partner ceni in spoštuje. To je dovolj, da dvakrat premislite, preden sami vzamete njegov telefon v roke, lahko pa se domislite, kako bi vajin odnos dvignili na višjo raven.

Ponos je pomemben Saj veste, da v resnici ne potrebujete preverjanja partnerjevega telefona, da bi vedeli, kaj se dogaja. Če potrebujete dokaze, ki bi potrdili vaše sume, je pogovor še vedno najboljši način, da jih dobite, brskanje vas ne bo le razburilo, ampak bo načelo tudi vašo samopodobo in ponos, in tega ne potrebujete. Nekoga, ki bo odgovarjal na vaša vprašanja, pač toliko bolj.

Ne spreglejte