Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 1. 2023,
10.39

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

seks zmenek ljubezen ljubezen erotika urgenca.com PR članek

Četrtek, 19. 1. 2023, 10.39

1 leto, 4 mesece

Z mobilno tehnologijo v svet erotičnih fantazij in zmenkov

Oglasno sporočilo

S prihodom pametnih mobilnih naprav se je naš svet popolnoma spremenil. Mobilni telefon je nenadoma postal vse kaj drugega kot telefon. Pravi mini računalniki so vedno povezani na svetovni splet in nam zagotavljajo takojšnje informacije, zabavo in dostop do najrazličnejših vsebin. Ker so vedno v žepu in z nami, ne čudi, da jih uporabljamo tudi za spoznavanje novih ljudi in ogled vsebin za odrasle.

vroci_zmenki_preko_spleta_mobilni_telefon_bejba | Foto:

Vse skupaj je precej bolj intimno, kot če bi to počeli s pomočjo računalnika. Dokaz za to so tudi statistike portala za erotične zmenke Urgenca.com, ki ugotavlja, da kar 78 odstotkov vseh uporabnikov portal obišče prek mobilnih naprav. Med temi z veliko večino vodijo pametni telefoni, nekaj malega pa je tudi tabličnih računalnikov.

Intimnost pred udobjem

Čeprav je spletne strani in njihove vsebine enostavneje pregledovati na velikem računalniškem zaslonu, večina za ogled erotičnih vsebin in oglasov raje poseže po pametnem telefonu. To sploh ni nenavadno, če pomislimo, da lahko zaslon telefona kadarkoli skrijemo pred radovednimi očmi.

Govorimo seveda o udobju za oči. V resnici pa večina to udobje še kako rada zamenja z udobjem kavča ali postelje, od koder je tudi precej bolj prijetno klepetati s svojo simpatijo in si ogledovati druge zanimive profile. Gre za naš intimni prostor, kjer se počutimo varne in sproščene, Urgenca.com pa je obenem poskrbela tudi za izjemno mobilno izkušnjo, ob kateri računalnika ne boste pogrešali.

Spoznavanje naj bo varno

V medijih je pogosto zaznati novice o poskusih (tudi uspešnih) prevar, s katerimi se nepridipravi dokopljejo do osebnih podatkov, ki jih nato izkoristijo sebi v prid. Nemalo je tudi primerov, ko svoje žrtve prevarajo na prefinjen način, da jim kar same nakažejo denar. Zmenki prek spleta so super, a naj bodo varni.

vroci_zmenki_preko_spleta_mobilni_telefon | Foto:

Zaupati gre znanim spletnim portalom oziroma aplikacijam, kot je na primer Urgenca.com. Slovenski ponudnik, ki je na trgu že kar nekaj let, se lahko pohvali z odlično in varno storitvijo, ki jo uporablja že več kot 140 tisoč registriranih uporabnikov. Registracija na portal je popolnoma brezplačna, uporaba pa stoodstotno anonimna!

Vstopi v svet fantazij in vročih avantur!

Ljudje imamo različne erotične fantazije in se o njih vse bolj odprto pogovarjamo. Nismo več zaprta družba, ki bi imela vse, kar je erotičnega in intimnega, za tabu. Tudi vroči zmenki in avanture niso nič novega. Nov je zgolj pristop, ki je ob pomoči moderne tehnologije izjemno olajšan.

Vsakoletna anketa Seks in Slovenci kaže, da je res tako. Pred leti smo se morda navduševali ob branju erotične knjige 50 odtenkov sive, danes pa na zelo enostaven način, kar sami, poiščemo svojega gospoda Greya ali Anastasio.

 Te srbijo prsti? Brezplačno se registriraj že danes in izkoristi 3-dnevni brezplačni preizkus!

728x90 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je URGENCA.COM

Ne spreglejte