Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 12. 2023,
9.53

Osveženo pred

4 mesece, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

urgenca.com Sloverotika Celje seks erotika PR članek

Torek, 5. 12. 2023, 9.53

4 mesece, 3 tedne

Vročica letošnje Sloverotike

Oglasno sporočilo
vroca_blondinka | Foto VENETICOM D.D.

Foto: VENETICOM D.D.

Brez dvoma se temperatura konec novembra najbolj dvigne v Celju, ko na sceno stopi erotika.

Razgaljena telesa ter drzni nastopi na meji in čez njo vzburjajo človeško domišljijo. Družbe, pari in posamezniki z zanimanjem v očeh pričakujejo vsako naslednjo točko ter si vmes ogledajo še ponudbo erotičnih igračk, nazdravijo ob pultu s pijačo in jezdijo.

Khm, da … Jezdijo! Kje drugje kot na podivjanem biku urgenca.com, ki ga ukrotijo tudi najbolj brhka dekleta v pomanjkljivih opravah, pod katerimi se ukloni celo tako mogočna žival.

UrgencaAMATER__728x90 (14) | Foto:

Najbolj vroč portal v naših krajih je tudi letos poskrbel, da so se lahko obiskovalci zabavali ob poskočnih ritmih nepredvidljivega bika. Jezdili, tekmovali in se zbadali. Čeprav morda nekateri niso želeli sesti nanj iz različnih razlogov.

Nekdo je rekel, da preveč uživa ob pogledu na zapeljivo artistko v erotičnih oblačilih, ki je bila le pred nekaj minutami še na odru. In takšnih ni bilo malo. Spet drugi bi v sedlu raje videli svoje mične spremljevalke in tako so se na koncu zabavali prav vsi.

Glasna glasba je s sproščenimi valovi udrihala med obiskovalce, ki so se za nekaj ur popolnoma izgubili v svetu erotike, vzburjenja in pregrešnih misli. Krasna dama iz Kopra je dejala, da se počuti kot Alica v čudežni deželi in iz nje več ne želi priti.

40k_lcd | Foto: VENETICOM D.D. Foto: VENETICOM D.D.

Urgenca.com je poskrbela tudi za to! Vsi obiskovalci sejma erotike so bili deležni posebnega darila, 24-urne brezplačne uporabe članskih storitev na portalu, kjer mesečno več kot 40 tisoč Slovenk in Slovencev išče nekoga, s katerim bi lahko uresničili svoje skrite fantazije. Anonimno, popolnoma varno in nadvse razburljivo.

Registracija in uporaba sta brezplačni za vse, članske storitve pa prinašajo zares veliko nadgradnjo:

  • skriti način za neopaženo brskanje po vročih profilih,
  • neomejeni klepeti, ki te podžgejo,
  • pošiljanje vročih fotografij in
  • avdio/video spoznavanje.

Na tisoče parov tam išče popestritev svojega intimnega življenja, osamljeni moški in ženske ter takšni, ki želijo izpolniti svoje dolgoletne fantazije z različnih področij spolnosti. Veliko profilov uporabnikov, ki so naložili na tisoče vročih in žgečkljivih fotografij, je na voljo ta hip in si želijo spoznati nekoga podobnih misli.

Fotogalerija
1 / 5

Tudi vi lahko s klikom na povezavo še vedno izkoristite vroče darilo Urgence in se pridružite tisočim radovednim v iskanju popolnega zadovoljstva.

Psstt … nežnejši spol lahko urgenca.com uporablja popolnoma brezplačno vse do 31. 12. 2023!

urg-banner | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je VENETICOM D.D.

Ne spreglejte