SiolNET. Trendi Odnosi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Valentinovo malce drugače

3

termometer

Zakaj bi pari vsako leto ponavljali srčke in čokolado, če lahko valentinovo preživijo na drugačen, a nič manj očarljiv način.

Zabava namesto zmenka Namesto romantične večerje razveselite prijatelje s povabilom na zabavo, najverjetneje bodo zelo veseli ideje, kako preživeti valentinovo. Ne ukvarjajta se s pretiranim kuhanjem, ostanita preprosta in postrezita s prigrizkom, poskrbita, da sladice in pijač ne bo zmanjkalo. Za dodatek naj gostje s sabo prinesejo darilca, ki si jih boste pozneje razdelili, zanimivih presenečenj ne bo manjkalo.

V vlogi prostovoljcev Če nista par, ki bi valentinovo jemal preveč resno, lahko dan preživita kot prostovoljca. Izbira med društvi in organizacijami, ki potrebujejo pomoč, je velika, poleg tega da bosta storila nekaj dobrega, se bosta zvečer še raje stisnila drug k drugemu.

Čas je za spremembo Vsakoletno rutino izmenjavanja pozornosti zamenjajta s spremembo, ki bo za oba neznanka, in si tako popestrita dan. Če smučata, preživita dan na deskanju, če še nikoli nista kuhala skupaj, zavihtita kuhalnico in si pripravita najljubšo specialiteto ... Pogovorita se, kaj sta si vedno želela poskusiti, in si to podarita za valentinovo.

Turista za en dan Za en dan se prelevita v turista v svojem mestu in ga spoznajta skozi drugačne oči. Ni potrebno, da obiskujeta (samo) zgodovinske znamenitosti, postavita se v kožo tujca in se ustavljajta, kjer gresta morda vsak dan mimo, spoznajta stvari, ki jih imata za samoumevne. Za piko na i si privoščita okusno kosilo ali večerjo, če pa imata čas in denar, prenočita v hotelu, da bo valentinovo začinjeno slajše.

Menjava vlog Valentinovo je odlična priložnost, da za en dan zamenjata vlogi in prevzameta "pravice in dolžnosti" drug drugega. Kar se zdi na prvi pogled preprosto, se lahko spremeni v zmešnjavo, ki bo obema polepšala dan, le moški so lahko od gospodinjskih opravil nekoliko utrujeni.

Ostanita v postelji Ves dan. Poskrbita, da vaju nihče ne bo motil, izklopita zunanji svet. Posteljo je dovoljeno zapustiti le v primeru, ko je treba do hladilnika ali odpreti dostavljavcu pic, ko kliče potreba in ko se odločita za romantično kopel z mehurčki. Poskusita zdržati brez televizije in interneta in se posvetita drug drugemu. Sliši se zapeljivo, a je včasih težko izvedljivo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin