Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 2. 2022,
14.16

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

raziskava seks odnosi PR članek

Četrtek, 17. 2. 2022, 14.16

2 leti, 2 meseca

Raziskava o intimnih navadah Slovenk in Slovencev v letu 2022!

Oglasno sporočilo
Veneticom_1_1200x800

Zadnja leta je mogoče vse pogosteje opaziti spremembe vzorcev, ki se nanašajo na spolne navade, odprtost in podiranje tabujev med Slovenkami in Slovenci. Odgovore na zelo zanimiva intimna vprašanja je poiskala anketa Seks in Slovenci 2022, za katero skrbi najbolj vroč portal z oglasi za odrasle pri nas urgenca.com.

Kakšne fantazije imamo?

Če je do nedavnega veljalo, da Slovenci sramežljivo skrivamo svoje spolne fantazije in se o njih ne pogovarjamo niti z najboljšimi prijatelji, pa se časi očitno spreminjajo. Vse bolj postajamo odprti in vse več je ljudi, ki si želijo izživeti svoje sanje med rjuhami ali pa kje drugje.

Vprašanja so se nanašala tudi na to, kje Slovenci radi seksamo in kje bi to morda še radi počeli. Ali poznamo izraze, kot so anilingus, fisting, BDSM, MILF in podobno? Prav tako se je del ankete nanašal tudi na poznavanje in uporabo erotičnih igračk, katerih prodaja in uporaba sta v obdobju koronakrize močno narasli.

Rezultati so nadvse presenetljivi

Ker je bila anketa anonimne narave, ne preseneča, da so anketiranci odgovarjali brez strahu in odprto, kar je tudi cilj tovrstnih raziskav. Tudi o rečeh, kot so pretvarjanje in igranje orgazma ali varanje. Delež tistih, ki uporabljajo spletne portale za iskanje spolnega partnerja, prav tako narašča iz leta v leto.

728x90_URG_jpg | Foto:

Dokaz tega je že več kot 130 tisoč registriranih uporabnikov na enem od tovrstnih portalov urgenca.com. Kopico zanimivih podatkov, odgovorov in informacij najdemo na spletni strani vrocaslovenija.si, kjer se srečamo tudi z dejstvom, da je kar 43 odstotkov vprašanih že preizkusilo "sexting" oziroma seks prek telefona.

O čem vse je še poizvedovala raziskava?

V nadvse vroči anketi, ki je podala tudi zelo zanimive odgovore na pikantna vprašanja, se je anketirance spraševalo tudi o skritih fetiših. Pa o tem, s katerim znanim Slovencem ali Slovenko bi najraje greli svojo posteljo. Seveda ne manjkajo niti najbolj priljubljeni položaji med seksom.

Veneticom_3 | Foto:

Je to "od zadaj" ali pa morda položaj 69, ki se očitno pojavlja vse pogosteje? Zelo zanimivi odgovori so bili tudi na temo analnega seksa, še bolj pa presenetijo tisti o menjavanju partnerjev ali svinganju. Trojček? Zakaj pa ne, pravijo številni, pri čemer ni vedno pobudnik zgolj ON ali ONA.

Kaj te najprej pritegne pri nasprotnem spolu?

Ženske najbolj pritegnejo moški s smislom za humor, takoj zatem sledijo tisti, ki imajo en organ bolj razvit kot druge. In ne, drage in dragi moji, ne gre za spolni organ. Ženske najbolj pritegnejo moški, ki imajo razvite možgane! Nato sledi splošna podoba in šele potem mišice.

Moški, pozor! Ženske si natančno ogledujejo vaše nohte. Če bodo ti neurejeni ali pogrizeni, vam ne bodo pomagali ne možgani ne katerikoli drug organ. Tako meni 13 odstotkov vprašanih žensk.

Pri moških pa je menda vse precej bolj preprosto in predvidljivo. Pa je res?

Vsekakor zelo zanimiva vprašanja in odgovori, ob tem pa je treba omeniti tudi možnost tridnevnega brezplačnega preizkusa portala za odrasle urgenca.com, kjer lahko slovenska Anastasia že danes spozna svojega gospoda Greya, ki ji bo izpolnil vse skrite želje!

*Tridnevni brezplačni preizkus je mogoče izkoristiti do 31. 3. 2022.

Naročnik oglasnega sporočila je VENETICOM, D. D.

Ne spreglejte