Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 1. 2015,
10.21

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

razmerje samski zmenek

Torek, 13. 1. 2015, 10.21

8 let

Osem nasvetov za tiste, ki letos ne želijo biti samski

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Z novim letom prihajajo nove priložnosti, da ljubezen potrka tudi na vaša vrata. Morda bo lažje našla cilj, če si boste tudi na tem področju zadali nekaj novoletnih zaobljub.

Ste v leto 2015 vstopili samski, a ste več kot pripravljeni na novo razmerje? Ljubezen nas največkrat ujame nepripravljene, nič pa ne škodi, da jo srečamo vsaj urejenih misli. Na spletni strani The Everygirl so tako pripravili osem nasvetov za samske, ki pa to ne želijo biti več dolgo.

1. Začnite pri sebi Na list papirja zapišite svoje dobre partnerske lastnosti in slabe. Izberite tisto pozitivno lastnost, ki jo lahko še izboljšate in postanete še bolj privlačni. Izberite pa tudi eno neprijetno lastnost, ki se je lahko najhitreje znebite.

2. Izklopite spletne zmenkarije Dandanes veliko časa preživimo v virtualnem svetu, a spletne zmenkarije naj bodo izhod v sili, ne pa edina možnost za spoznavanje novih ljudi. Pojdite ven, bodite športno aktivni, družite se s prijatelji in bodite odprti za vabila v novo družbo.

3. Pospravite stanovanje Če zanemarjate svoj dom, se tudi sami počutite bolj raztreseno in neurejeno. Prosto popoldne ali konec tedna izkoristite za temeljito čiščenje. Znebite se nepotrebnih malenkosti, ki le polnijo police, in osvežite svoj dom z lepimi dodatki. V pospravljenem domu boste bolj samozavestno sprejemali tudi morebitne obiske, kajne?

4. Znebite se vsega, kar vas spominja na nekdanjo ljubezen Morda pa nov začetek ovirajo spomini na romanco, ki je že minila. Ne pravijo zaman Daleč od oči, daleč od srca. V škatlo spominov pospravite tudi vse, česar ne želite vreči v smeti. Fotografije nekdanjega fanta, njegova darilca in spomini na skupna potovanja naj ne čakajo na policah, da jih vidi morebiten novi partner.

5. Samski ste, pa kaj! Ne očitajte si, da ste samski, in se raje posvetite pozitivnim čustvom. Več časa posvetite sebi in stvarem, ki jih imate radi. Najprej se osrečite sami, vaše dobro počutje in iskrice v očeh pa bodo zagotovo opazili tudi drugi.

6. Kaj želite od partnerja? Tudi pri partnerskih zvezah je pomembno, da se učimo iz izkušenj. Če v preteklih razmerjih niste bili srečni in so vas določene partnerjeve lastnosti močno motile, ne pristajajte več na kompromise. Nihče ni popoln, a zaslužite si najboljšega.

7. Družite se s srečnimi, uspešnimi pari Opazujte, kako se obnašajo srečni pari. Kako se pogovarjajo, kako drug z drugim ravnajo v družbi. Učite se iz pozitivnih zgledov.

8. Poslušajte Na zmenku se pokažite v najboljši, iskreni luči, a ne pretiravajte. Bodite klepetavi, a pustite do besede tudi sogovorniku. Ne nazadnje boste tako o njem ali njej izvedeli veliko in presodili, ali vaju čaka zanimiva prihodnost.

Ne spreglejte