SiolNET. Trendi Odnosi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Moški ne padajo na dolge noge in velike prsi, ampak na inteligenco. Dokazano!

3

termometer

Če so bile velike prsi in dolge noge nekoč odlika ženstvenosti, je nedavna raziskava Univerze v Cambridgeu pokazala, da moški pri ženskah cenijo predvsem inteligenco.

Profesor David Bainbridge poudarja, da je za moške ženska inteligenca v zahodnem svetu daleč najpomembnejša lastnost, ko iščejo življenjsko sopotnico, saj inteligenca zagotavlja, da bo izbranka njihovega srca odgovoren starš. Prav tako domneva, da bo otroka dobro vzgajala, so zapisali v Telegraphu.

Kot primer inteligence je vzel poroko Georgea Clooneyja in odvetnice Amal Alanuddin. Bainbridge pravi, da moških ne zanima velikost prsi, vse dokler so simetrične. Za noge je pomembno, da so ravne, saj krive noge nakazujejo možnost za razvoj rahitisa.

"Velikost prsi res ni pomembna," pojasnjuje Bainbridge in navaja, da so lahko velike prsi pogosto asimetrične, moške pa privlači simetrija. Poudarja, da se velike prsi hitreje "postarajo", medtem ko je za moške pomembna mladost.

"Moški ne iščejo žensk z dolgimi nogami. Bolj iščejo ženske z ravnimi nogami, saj je to znak genetskega zdravja, večini je veliko bolj všeč normalna dolžina nog," je še dodal Bainbridge.

Vse zgoraj omenjeno vodi do sklepa, da je za moške pri ženskah najpomembnejša stvar inteligenca. Pamet in hitro razmišljanje moškemu sporočita, da bo ženska dobro poskrbela za potomce.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin