Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 10. 2013,
13.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

moški ženske ženske

Sreda, 23. 10. 2013, 13.46

8 let

Kaj moški počnejo, ko jih ženske ne vidijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ko mačke ni doma, miši plešejo, pravi star pregovor. Ko ženske ni doma, pa si tudi moški privošči stvari, ki jih pred njo ne počenja, in pri tem celo uživa. Naj se ženske sploh jezijo zaradi tega?

Privošči si razgled Čeprav moški vejo, da bi bila njihova draga neznansko huda, če bi gledali za drugimi ženskami, to v družbi prijateljev vseeno počnejo. To ne pomeni, da se spogledujejo, vsekakor pa ocenjujejo njihove noge, zadnjico, prsi in vse, kar spada zraven. Razumite vendar, da se ne morejo pogovarjati samo o motorjih in avtomobilih.

Masturbira Ne glede na to, kako zadovoljen je moški s svojim spolnim življenjem, se vedno rad poigra s svojim korenjakom. Zaradi tega si načeloma ne gre beliti glave, sploh če to ne vpliva na kakovost seksa, saj gre konec koncev za početje, ki ga ohranja zdravega in motiviranega.

Izobražuje se Ko partnerke ni doma, si moški privoščijo tisto, kar ji gre zelo na živce: sedijo na stranišču in berejo, lahko tudi cele ure, pa tudi malo ali veliko potrebo lahko mimogrede opravijo s sendvičem v roki, ne da bi pri tem kdo kričal nanje, da se to ne spodobi. Je to sploh vredno razburjenja?

Ne pospravlja Ko se zgodi, da je moški nekaj dni sam, ste lahko prepričani, da ne bo pospravljal za seboj. Umazano perilo se bo valjalo povsod po stanovanju, posoda in ostanki hrane bodo na ogled po vsej kuhinji, straniščna deska bo ostala dvignjena in prahu ne bo opazil, vse do trenutka, ko ve, da se vrne najdražja. Takrat se zdrami in na hitro pospravi največje razdejanje, prah pa ostane.

Pokliče svojo mamo In se z njo pogovarja o vas, ker vas pogreša. Njegova mama je poleg vaše verjetno edina ženska na svetu, ki o vas ve zelo veliko intimnih podrobnosti, čeprav se vi ob tem naježite, a storite lahko bolj malo. Njegova mama je pač njegova večna zaupnica.

Zanemari se Ko ženske ni doma, ni nikogar, ki bi moškemu očital, zakaj nosi svojo najbolj razvlečeno trenerko in najbolj sprano majico, kar je neznansko kul. Nihče mu tudi ne prigovarja, če se tri dni ne obrije ali celo noč prespi pred televizorjem, kar je tudi zelo kul.

Gleda njen profil Čeprav moški neradi priznajo, da si na družbenih omrežjih ogledujejo partnerkin profil in spremljajo njeno delovanje, to vseeno počnejo. Redno. Jih pač zanima, kaj se dogaja z njo.

Ne spreglejte