SiolNET. Trendi Odnosi
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Horoskop: Kako prenašajo karanteno?

12media
Oglasno sporočilo

Vsako znamenje horoskopa ima svoj način, kako se odziva na težave in omejitve. Več o tem seveda izvemo iz osebnega horoskopa, saj niti vsi Ovni, Biki, Dvojčki … niso enaki. Kaj pa imajo skupnega?

12media

Ognjena znamenja (Oven, Lev in Strelec)

Sovražijo občutek nemoči, saj so zelo aktivni in jim je pomembno, da se lahko svobodno odločajo. Potrebujejo gibanje, zato je zanje priporočljivo veliko športa. Še posebno jim ustreza, če lahko svoje rezultate primerjajo z drugimi in tako nahranijo tudi svojo tekmovalnost.

Če jim omejitve pridejo do živega, postanejo zoprni, izgubijo interes za vse in se lahko celo začnejo zapirati vase. Njihova močna energija se usmeri navznoter, kar je pravi recept za eksplozijo. Lahko pride do nenadzorovanih izbruhov jeze, svojo nejevoljo pa nehote prenašajo tudi na druge.

Po naravi niso najbolj organizirani, a če jim nekako uspe, da si povrnejo občutek kontrole nad svojim življenjem, bodo znali motivirati tudi druge. Sposobni so prenesti veliko energije tako v svoje domače kot tudi v delovno okolje, saj so rojeni voditelji.


Kaj pa 2021? Kdaj bodo tvoja ugodna obdobja? Naroči si osebni horoskop z datumi in razlagami za vse leto 2021. Klikni tukaj.


12media

Zemeljska znamenja (Bik, Devica in Kozorog)

Po naravi so garači in nimajo radi, da jih spremembe vržejo iz tira. Kadar se spreminja njihova ustaljena rutina, postanejo negotovi in dobijo občutek, da morajo braniti svojo pozicijo. Zato potrebujejo nekaj več spodbude in pomoči, da se privadijo na spremenjene razmere.

Če do zdaj še niso uspeli vzpostaviti reda, so med bolj živčnimi in tudi bolj zaskrbljenimi. Manjka jim občutek varnosti, zato lahko reagirajo trmasto in neprilagodljivo. najraje bi imeli spet vse po starem, vendar nočejo pokazati svoje šibkosti, zato se bolj in bolj zapletajo v težave.

Večinoma pa so vendarle že prišli nazaj na zeleno vejo in v tem primeru se jim lahko samo čudimo. Njihova storilnost je v karanteni enaka ali celo povečana, motivirani so in vztrajni. Ker so spet gotovi sami vase, bodo z veseljem pomagali drugim ali sprejeli dodatne naloge.


Kaj pa 2021? Kdaj bodo tvoja ugodna obdobja? Naroči si osebni horoskop z datumi in razlagami za vse leto 2021. Klikni tukaj.


12media

Zračna znamenja (Dvojčka, Tehtnica, Vodnar)

Njim je sprememba edina stalnica. Po naravi so prilagodljivi, zato nimajo toliko praktičnih težav s karanteno. Že res, da jim ni všeč, da ne morejo na izlet ali v določeno trgovino, vendar takšne težave domiselno rešujejo. Ali odkrivajo nove kotičke v domačih krajih, nakupujejo po spletu ali pa so izumili kakšen čisto svoj način.

So pa najbolj obremenjeni z načelnimi vprašanji o karanteni. Na primer z enakopravnostjo, upoštevanjem človekovih pravic in srednjeročnimi posledicami. Njihovi možgani stalno premlevajo informacije, zato enostavno morajo biti z vsem na tekočem.

Zračna znamenja niso nagnjena k zaskrbljenosti, jih pa zato tem bolj muči živčnost. Če se preveč posvečajo razmišljanju o karanteni, lahko pridejo do točke, ko se začnejo počutiti nemočne in zapadejo v brezvoljnost. Zanje je pomembno, da se naučijo sproščanja.


Kaj pa 2021? Kdaj bodo tvoja ugodna obdobja? Naroči si osebni horoskop z datumi in razlagami za vse leto 2021. Klikni tukaj.


12media

Vodna znamenja (Rak, Škorpijon in Ribi)

Za vodna znamenja velja, da so čustveno zelo občutljiva. Rak je nagnjen k zaščiti svojih najdražjih, Škorpijon k iskanju smisla, Ribe pa so najbolj sočutne in jih izjemno gane trpljenje drugih ljudi. Iz tega že lahko razberemo, da karantene ne prenašajo najbolje.

Poleg zaskrbljenosti za samo zdravje si nalagajo še bremena drugih ljudi. Paziti morajo, da v želji, da bi pobegnili pred neprijetnim dogajanjem, ne posegajo po alkoholu ali drugih opojnih substancah. Ravno tako se ne bi smeli zapirati v svoj svet, kadar jih mučijo skrbi.

Dobro gre tistim, ki so našli svoj način, kako lahko pomagajo. Tudi tisti, ki so se zakopali v delo, lahko karanteno še kar dobro prenašajo, čeprav morajo paziti, da jih pretiravanje ne pripelje do izgorelosti. Je pa vsekakor priporočljivo, da (tudi) med karanteno ne posedajo križem rok.


Kaj pa 2021? Kdaj bodo tvoja ugodna obdobja? Naroči si osebni horoskop z datumi in razlagami za vse leto 2021. Klikni tukaj.


 

Teodora s Kosmike, profesionalna astrologinja Teodora s Kosmike, profesionalna astrologinja Kaj pa nas čaka v letu 2021?

Horoskop iz gibanja planetov razbere vse o vseh. A usoda vsakega človeka je dana z njegovim rojstnim datumom, zato se tudi profesionalen oseben horoskop izračuna za vsakega človeka posebej.

Predlagam, da se pripraviš na leto 2021. Naroči si svoj osebni horoskop s točnimi datumi in razlagami vseh pomembnejših dogodkov, ki te čakajo v 2021.

Samo novembra z 10% popustom!

IZKORISTI PRILOŽNOST

12media


Naročnik oglasnega sporočila je 12Media

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin