SiolNET. Trendi Odnosi
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
Zakaj letos ne bi podarili darila, ki ne bo pozabljeno?

30 najboljših idej za popolno darilo

Oglasno sporočilo

Pomislite, kdaj ste zadnjič prejeli darilo. Mogoče vam je prijatelj podaril knjigo, za katero je mislil, da vam bo všeč, ali pa sta se na vaši mizi pojavili dobra kavica in slastna torta. Najverjetneje so geste podarjanja daril veliko pripomogle h krepitvi odnosa. Kaj pa, če darovalec z darilom popolnoma zgreši? Zamislite si, da prejmete darilo, ki ga nočete, morda izdelek blagovne znamke, ki je ne marate. To vam bi vsekakor pokvarilo veselje, zato je izbira pravega darila še kako pomembna. Zakaj je darilni paket SelectBox idealno darilo za vsakogar, si preberite v nadaljevanju.

Selectbox darila

Seveda ne moremo reči, da je eno darilo popolno za vsakogar, vendar pa obstajajo darila, med katerimi vsakdo najde nekaj zase. Darilni paketi SelectBox podarjajo možnost izbire, svobodo in raznolikost ter so zelo inovativni. V resnici si ljudje želimo doživetij, uživanja v trenutkih in novih izkušenj.

Selectbox darila

Doživetje je tisto, kar si zapomnimo

V življenju se ne spominjamo materialnih dobrin, ne spominjamo se dni. Naši spomini so sestavljeni iz trenutkov in doživetij. V resnici je doživetje tisto, ki šteje, kajti tudi par čevljev vam ponuja novo izkušnjo, novo zgodbo, nov stil. In če lahko kot darilo podarite pravo doživetje, ne le posredno prek para čevljev, ste podarili zares najboljše darilo. Zapomnite si, da darilo pove zelo veliko tudi o vas. Če se pri izbiri darila potrudite in podarite nekaj enkratnega, to kaže, da vam je za človeka res mar. Če podarite nekaj samo zato, da ne pridete praznih rok, je to znak brezbrižnosti in obdarovanec si bo mislil, da vam ni mar zanj. Zato je še kako pomembno, kakšna darila izbirate. Z darilnimi paketi SelectBox svojih najdražjih zagotovo ne boste razočarali, saj bo vsak našel nekaj zase. Podarite jim svobodo izbire.

Podarite nebeška razvajanja v najboljših wellnessih

Razveselite najdražje z izjemnimi doživetji ob darilih, ki jim bodo ostala v spominu za vedno. Ne pozabite, najlepša doživetja so tista, za katera ne najdemo besed. Darilni paketi v sklopu kategorije Lepota vključujejo več kot 400 različnih možnosti za sanjsko razvajanje, med katerimi najdete masaže proti stresu, masaže s pravim zlatom ali vročimi kamni, čokoladne tretmaje, termalne rituale, oblikovanje telesa s kavitacijo, lifting, večerni make-up ali romantični jacuzzi s sadjem in kozarčkom penine. Še dvomite, da bi vaši najdražji našli popoln tretma zase? Podarite jim darilni paket SelectBox in s tem sprostitev, ki ji ni para.

 

Navdušite jih z najboljšimi adrenalinskimi doživetji

So vaši najdražji navdušenci nad adrenalinom in jim najlepše darilo predstavlja nova nadvse nenavadna izkušnja, povezana s športom? V darilnih paketih šport in adrenalin bodo našli več kot 250 možnosti za ekstremno doživetje po lastni izbiri. Paketi vključujejo ekstremne aktivnosti v naravi, kot so zipline, bungee jumping, skok s padalom, vožnja s ferrarijem, snežni rafting, vožnja s pasjo vprego ter še številne druge zimske in poletne športne dogodivščine na prostem ali v dvoranah. Podarite jim korak v neznano z darilnimi paketi SelectBox in jim pričarajte izkušnjo, o kateri bodo še dolgo navdušeno govorili!

 

Zadovoljite njihov gurmanski navdih

Zapeljujoče kulinarične umetnine izbranih kuharskih mojstrov bodo razdražile še tako zahtevne brbončice in ustvarile nepozabno doživetje. Darilni paketi iz kategorije gourmet vključujejo več kot 400 možnosti za sanjsko kulinarično potepanje, ki bodo zadovoljilo prav vsak okus. Paketi vključujejo kosilo ali večerjo za dve osebi s tremi ali več hodi priznanih kuharjev in kapljico dobrega vina. Topel ambient izbranih restavracij bo vaše obdarovance razvajal z mesnimi, ribjimi, vegetarijanskimi ter veganskimi jedmi in jih popeljal v kulinarično ekstazo. Privoščite jim popolno gurmansko izkušnjo z darilnimi paketi SelectBox.

Selectbox

Podarite raziskovanje najlepših turističnih kotičkov

Svojim najdražjim podarite čudovite izkušnje spoznavanja novih krajev, oddiha in sprostitve v popolnem udobju. Turistični darilni paketi SelectBox ponujajo več kot 500 možnosti za nastanitev v romantičnem ambientu. Paketi vključujejo hotelsko sobo ali apartma za dve osebi ali družino, za eno ali dve noči z zajtrkom. So odlična priložnost za čudovito doživetje, brezskrben pobeg ob koncu tedna in številne aktivnosti v naravi ali bližnjih mestih. Raziskovali bodo sončne Alpe, Istro, notranjost dežele in začutili dinamičen utrip večjih mest. Odšli bodo na najlepše točke v regiji, obdane s čudovito naravo. Podarite nepozaben oddih z darilnimi paketi SelectBox.

 

Če si torej želite, da se prijateljem, ki jih obdarjate, nekaj resnično vtisne v spomin, jim podarite izkušnjo, v kateri bodo lahko uresničili svoje interese in osebne želje. Odločitev za obdarovanje z darilnim paketom SelectBox bo zadetek v polno, saj boste obdarovancu ponudili nešteto raznovrstnih možnosti, kje in kako ga uporabiti. Podarite nekaj novega in originalnega, podarite eno od čudovitih doživetij iz programa darilnih paketov SelectBox. Darilni paketi z vrednostnimi karticami veljajo v svetu za vedno bolj priljubljeno darilo, saj z njimi podarimo popolno darilo – svobodo izbire!


SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih užitkov, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2.200 doživetij. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov s številnimi partnerji iz Slovenije in Hrvaške. To so darila, ki bodo pustila neizmerno veliko spominov ter tudi po obdarovanju prebujala veselje in radost.

Selectbox

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin