Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 9. 2015,
14.15

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Mastercard

Foto: Bor Slana, Thinkstock

Natisni članek

Bled advertorial Mastercard Odkrivaj Slovenijo

Četrtek, 24. 9. 2015, 14.15

2 meseca, 3 tedne

Ideja za konec tedna: zelo ustvarjalno in zelo sladko bo!

Vsebino omogoča Mastercard

Foto: Bor Slana, Thinkstock

Ta konec tedna se odpeljite na prvi festival ročnih del. Na Bledu boste lahko malo ustvarjali, si privoščili panoramski sprehod in se posladkali z najboljšo kremno rezino.

Bled je zelo priljubljena turistična destinacija tako za družine kot za pare, ki iščejo nekaj romantičnih utrinkov. Ta konec tedna pa bodo na svoj račun prišli tudi vsi, ki jih pogosto zasrbijo ustvarjalni prsti, in tudi tisti, ki morda iščejo novo idejo za ročno ustvarjanje.

Festival vseh ustvarjalcev Tridnevni festival je prvi tovrstni dogodek pri nas. Rdeča nit festivala je ustvarjanje, na katerem bodo na voljo raznovrstne delavnice, okrogle mize in različni spremljevalni dogodki tako za otroke kot za odrasle. Osrednji del dogodka bo tudi razstava, na kateri se bodo predstavili številni slovenski ustvarjalci ročno izdelanih pletenin, kvačkanih izdelkov, krpank, dodatkov za dom in nakita. Otroci se bodo najdlje zadrževali na stojnicah z zanimivimi ročno izdelanimi igračami in knjigami za ustvarjanje.

Bled se bo odel v ustvarjalno preobleko

 | Foto:

Da se na Bledu dogaja nekaj novega, bodo ugotovili tudi sprehajalci, saj bodo v okolici Blejskega jezera postavili zanimivo inštalacijo, najmlajši pa se bodo lahko pozabavali ob zanimivih postavitvah igral, ki bodo otrokom odprla nov domišljijski svet.

Najprej ustvarjanje, nato pa ...

Izkoristite obisk festivala tudi za ogled Bleda z okolico.

Mesto vam ponuja veliko priložnosti za preživljanje prostega popoldneva. sprehod okoli jezera, vožnja s pletnjo do jezera, kolesarjenje, pohodništvo in še mnogo aktivnosti, ki jih lahko prilagodite svojim željam po popolni zabavi.

Ne spreglejte