Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 9. 2015,
14.38

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Si.mobil advertorial

Sreda, 16. 9. 2015, 14.38

2 meseca, 1 teden

Kako se vam sliši: brezplačni izlet v prihodnost

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
S Teslo se lahko vozite popolnoma brezplačno in hkrati doživite kanček tistega, kar nas čaka v prihodnosti. Vesoljsko potovanje po neokrnjenih kotičkih Zemlji je bliže, kot si mislite.

Nekomu izmed vas bomo omogočili potovanje v prihodnost. Sliši se neverjetno, ampak Tesla S omogoča prav to. Tehnologija v avtomobilih Tesla je tako avantgardna, da se resno spogleduje s prihodnostjo in nam tako razkriva kanček tistega, kar nas čaka šele čez nekaj let.

In če se prestavimo v leto 2020 in napišemo scenarij za futuristični film, lahko vanj vključimo tudi Teslo, ki jo pravzaprav lahko vozite že v sedanjosti.

Kako je videti izlet leta 2020?

Nedeljsko jesensko jutro, sonce je že vstalo, naravna kulisa se je obarvala v oranžne odtenke. Čudoviti dan za družinski izlet s Teslo, avtomobilom, ki je že pred leti napovedal in tlakoval vizijo avtomobilistične prihodnosti.

Naša družina iz leta 2020 živi na morju in si je zamislila odhod na malo daljši izlet do Podčetrtka.

Prvi jutranji postanek so naredili na brezplačni superpolnilnici v Kozini, kjer so v času hitre malice napolnili akumulator ter si tako zagotovili varno in brezskrbno pot do cilja.

Pot jih je vodila mimo Ljubljane in Celja do Podčetrtka, kjer se je pravo uživanje šele začelo. Očka je pravzaprav užival že na poti, vožnja s Teslo je tako preprosta, predvsem pa varna in brezhibna. Mama je ob tem popolnoma pomirjena, saj ve, da je njihov jekleni konjiček prijazen do okolja, saj ne onesnažuje okolja, njegova moč pa je odvisna izključno od električne energije.

Najprej hitra vožnja po avtocesti, potem pa še nekoliko bolj razgibano doživetje po ovinkih. Na cilju si je vsak član družine izbral svoje razvajanje. Mama si je v termah privoščila sproščujočo masažo, otroka sta razigrano plavala v bazenu, oče pa je prosti čas izkoristil za solo vožnjo po sosednjih gričih. Izkoristil je 17-palčni zaslon na dotik, se prek hitrega Si.mobilovega omrežja 4G/LTE povezal s spletom in si dal duška z naborom svoje najljubše glasbe.

Pozno popoldne je prišel čas za odhod, ampak končni cilj je bil še daleč. Žena je namreč svojemu možu omogočila pristno dinamično doživetje v slogu najbolj norih hitrostnih dirk. Ustavili so se namreč v AMZS Centeru varne vožnje na Vranskem, kjer si je lahko na poligonu dal duška in svojega jeklenega konjička spravil na stopnjo dirkalnika. Pospeševanje, hitro zaviranje in vrtoglava vožnja med stožci – Tesla se je pokazala v vsej svoji divji veličini.

Dan je bil popoln in izpopolnjen, Tesla je v garaži zadovoljno predla, saj je lahko pokazala vse, kar zna. Pripravljena pa je tudi že na naslednjo novo cestno pustolovščino – brez postanka na polnilnici –, saj ima po 300 prevoženih kilometrih dovolj energije za novih 200.

Leto 2020 je sedanjost

Bi tudi vi radi izkusili, kako zveni popolna električna tehnologija prihodnosti? Ne bo vam treba čakati še pet let. Tesla je poskrbela, da je prihodnost sedanjost, Si.mobil pa omogoča, da jo bo nekdo izmed vas lahko okusil že čez nekaj dni.

In ko se združita dva velikana visoke tehnologije, je zabava zagotovljena – Tesla bo poskrbela za galaktično potovanje na štirih kolesih, Si.mobil pa bo zagotovil, da bo Teslina tehnologija prešla v nove dimenzije. Vesolje bo bliže, kot si mislite!

In tako kot našo družino prihodnosti vas bosta tudi Tesla in Si.mobil odpeljala na nepozaben izlet. Tudi za vas pripravljamo adrenalinsko vožnjo po poligonu in neverjetno izkušnjo hitre vožnje po avtocesti.

Doživite novo multimedijsko doživetje v družbi Tesle in Simobilovega omrežja 4G/LTE

Kdo se bo odpeljal s Teslo? Srečnega nagrajenca bomo objavili zelo kmalu.

Ne spreglejte