Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 2. 2018,
11.42

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Energotuš d.o.o.

Natisni članek

Jurij Zrnec Tuš advertorial

Ponedeljek, 5. 2. 2018, 11.42

2 meseca, 1 teden

Jurij Zrnec kot najboljši nakupovalni vodnik #video

Vsebino omogoča Energotuš d.o.o.

Si predstavljate, kako bi bilo, če bi vam pri vsakodnevnih nakupih na pomoč priskočil Jurij Zrnec? Ta misel ni tako daleč od resnice. Jurij je namreč postal pravi strokovnjak kakovostnih nakupov.

Tuš kartica | Foto:

Jurij Zrnec je prevzel prav posebno vlogo. Kot strokovnjak za kakovostne nakupe se je poglobil v bogato ponudbo v trgovinah Tuš in zdaj že kar nekaj mesecev redno poučuje o tem, kako opraviti vsakodnevne nakupe – brez stresa in slabe volje.

Tuš | Foto: "Če je pa dobro"

Jurij se je poglobil v kakovostno ponudbo svežih in slovenskih izdelkov na policah v trgovinah Tuš in tako lahko iz prve roke svetuje, zakaj kupovati v Tušu: "Če je pa dobro!" Izdelke je preveril in jih preizkusil, zato lahko zaupamo njegovi besedi in povabilu k nakupu. Posebno navdušenje so pri njem prebudili izdelki Tuševe blagovne znamke, ki svojim kupcem ponujajo res najboljše. Kar 70 odstotkov teh izdelkov, ki jih prepoznate po Tuševi zvezdi, je slovenskega porekla. Izdelki večinoma nastajajo na slovenskih tleh v priznanih mesnicah, mlekarnah, tovarnah testenin in pijač ter drugih obratih. Najvidnejši med proizvajalci so zagotovo Mlinotest, Mlekarna Celeia in Pomurske mlekarne, Celjske mesnine, Dana, Radenska in Panvita. Zaupanja vredni dobavitelji tako poskrbijo za izjemno kakovost, ki jo Tuš preverja v sodelovanju z Biotehniško fakulteto. Odlično kakovost dopolnjuje še ugodna cena izdelkov, ki jo priznavajo tudi kupci, saj je blagovna znamka Tuš ena od najbolj prodajanih v Tuševih trgovinah po vsej Sloveniji.

 

Prava kakovost po nizkih cenah

Ne samo Jurij, kakovost ponudbe v trgovinah Tuš prepoznavajo številni Slovenci, ki prisegajo na pestro izbiro. S članstvom v Tuš klubu pa je nakup še bolj preprost in še bolj ugoden.

S Tuš klub kartico lahko vsak dan privarčujete najmanj 50 odstotkov pri nakupih izbranih izdelkov. To pa ni vse, ugodnosti Tuš kluba so vsestranske in uporabne. Vsak kupec vsak dan nedvomno najde ugodnost, ki mu najbolj ugaja:

# Zbirajte zvezdice zvestobe in prihranite

# Pridobite D*NAR na kartico

#Vedno nizka cena

# Dodatni popusti s kuponi

# Seniorske srede (–11 %)

# Torek za študente in dijake (–10 %)

# Izberite mojih 10 in privarčujte

# Kupujte cenejše gorivo v vseh bencinskih servisih MOL

# Mobilna aplikacija – Vedno v akciji in vedno pri roki

Postanite del vesele druščine Tuš kluba in si zagotovite kakovostne nakupe po ugodnih cenah.

Brez Zrnec dvoma: Tuš klub za boljše nakupe

 

Včlanite se in si že v prihodnjih dneh zagotovite nakup, ki vam bom privabil nasmeh na obraz. In če še niste prepričani, preberite še pet glavnih razlogov, zakaj postati član Tuš kluba:

PRVIČ: Jurij Zrnec se spozna na odlične nakupe. Ponudbo je preveril in se takoj včlanil v klub.

DRUGIČ: V Tuš klubu vas čaka vesela druščina veselih kupcev, ki prisegajo na kakovostne izdelke.

TRETJIČ: V Tušu vedno poskrbijo za izbrane izdelke slovenskega porekla.

ČETRTIČ: Ugodnosti na vsakem koraku.

PETIČ: Smo vam že omenili, da v Tušu redno kupuje tudi Jurij Zrnec?

Vedno ob bok tistih, ki potrebujejo nekaj spodbude

Tuš je odgovorno trgovsko podjetje, ki z različni akcijami pomaga dosegati najrazličnejše cilje. To zimo podpirajo mlade športnike, ki se trudijo uresničevati svoje smučarske sanje. Postali so zlati sponzor naših alpskih smučarskih zvezd in tako v sklopu akcije Naše zvezde pripravili privlačne ponudbe dobaviteljev, ki jih nikar ne pozabite spremljati. Zveste kupce vsak teden čakajo nove ugodnosti, mladim smučarjem pa bodo namenili kar en odstotek vrednosti prodanih izdelkov.

Ne spreglejte