SiolNET. Trendi Nagradne igre
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pravila sodelovanja za testno vožnjo z Nissanom NOTE

0

termometer

Objavljamo pravila in pogoje sodelovanja za testno vožnjo z Nissanom NOTE.

Pravila sodelovanja za testno vožnjo Nissan NOTE

TSmedia, d.o.o., Cigaletova 15, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju s podjetjem Renault Nissan Slovenija, d.o.o. (soorganizator), z namenom promocije za podjetje Renault Nissan Slovenija, d.o.o., organizira prijave na testno vožnjo Nissan NOTE (v nadaljevanju testna vožnja).

S temi pravili in pogoji organizator določa tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v testni vožnji.

Kdo lahko sodeluje?

Na testno vožnjo se lahko prijavijo fizične ali pravne osebe (v nadaljevanju: udeleženci), ki so državljani Republike Slovenije oziroma imajo sedež v Republiki Sloveniji in ki lahko dostopajo do spletnega naslova http://www.siol.net ter se prijavijo na testno vožnjo in so starejše od 18 let. Pogoj za sodelovanje je veljavno vozniško dovoljenje B kategorije.

Na testno vožnjo se ni dovoljeno prijaviti zaposlenim pri organizatorju ter njihovim ožjim družinskim članom, uporabnikom družinskih bonusov zaposlenih v TSmedia, d.o.o. in drugim osebam, ki so vključene v organizacijo testne vožnje.

S prijavo na testno vožnjo udeleženec soglaša s temi pravili sodelovanja in pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.

Način sodelovanja

Udeleženec se lahko prijavi na testno vožnjo tako, da prek spletnega obrazca vpiše svoje osebne podatke (ime, priimek, telefonska številka, e-mail naslov).

S prijavo na testno vožnjo se udeleženci strinjajo s tem, da se njihovo ime, priimek, e-mail naslov, telefonska številka (v nadaljevanju podatki), ki jih udeleženci navedejo v prijavi na testno vožnjo, posredujejo organizatorju.

V prijavi na testno vožnjo se upoštevajo le pravilno izpolnjene prijave.

Izbor

Organizator bo kontakte udeležencev, ki se bodo prijavili na testno vožnjo, posredoval soorganizatorju Renault Nissan Slovenija, d.o.o. Ta jih bo kontaktiral in se z njimi dogovoril za testne vožnje.

Zasebnost in varstvo podatkov

S sodelovanjem v izboru na testno vožnjo udeleženec privoli, da se njegovi osebni podatki, ki jih je posredoval v tem izboru vključijo v zbirko podatkov o udeležencih in naročnikih organizatorja ; da se ti podatki obdelujejo za potrebe obveščanja o prijavi na testno vožnjo, vzorčenje, anketiranje in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o komercialnih in nekomercialnih ponudbah, novostih, ugodnostih ter za druge trženjske namene organizatorja ter pošiljanje dnevnega elektronskega časopisa. Uporabljajo se za neposredno trženje po e-pošti na navedeni e-poštni naslov ter prek telefonske številke in SMS/MMS sporočil na navedeno telefonsko številko; pri čemer gre lahko za obveščanje o novostih ter trženje blaga in storitev, ki jih ponuja organizator, kot tudi blaga in storitev, ki jih ponujajo tretje osebe, pogodbeno povezane z organizatorjem. Organizator se zaveže, da v razmiku 30 dni ne bo poslalo več kot 7 elektronskih sporočil in ne več kot 4 SMS-/MMS sporočil komercialne narave tretjih oseb. Omejitev števila ne velja za sporočila komercialne narave, ki jih o svojih storitvah in izdelkih ter novostih pošiljata organizator. Vsa prejeta SMS sporočila so brezplačna.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Udeleženec lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje lahko kadarkoli trajno ali začasno prekliče na sledeči način: - odjavo od prejemanja SMS sporočil udeleženec uredi tako, da pošlje SMS sporočilo z vsebino »Odjava« na telefonsko številko 3131.

Udeleženec testne vožnje organizatorju dovoljuje, da do preklica voditi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov udeleženca v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Organizator testne vožnje se obvezuje, da bo s posredovanimi podatki ravnal skrbno in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Organizator bo uporabljal posredovane podatke izključno v namen, kot je razvidno in opisano v teh pravilih.

Končne določbe

Organizator testne vožnje ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi tehničnih težav pri operaterju omrežja oziroma zaradi napak pri internetnih povezavah oziroma zaradi tehničnih težav, do katerih lahko pride zaradi napak v delovanju testne vožnje. Organizator testne vožnje ne odgovarja za morebitno škodo.

Organizator ne odgovarja za sodelovanje v testni vožnji z napačnimi podatki ter tudi ne za morebitno škodo, ki bi izvirala iz testne vožnje. Organizator ne odgovarja za morebitne posledice nastale v testni vožnji. Udeležencem testne vožnje sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu advertorial@tsmedia.si.

Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi s testno vožnjo in niso urejena s temi pravili, daje ustrezna tolmačenja komisija organizatorja.

Odločitev komisije o vseh vprašanjih v zvezi s testno vožnjo ter s povezanimi pravili je dokončna, velja za vse udeležence in nanjo ni mogoča pritožba.

Organizator testne vožnje lahko v vsakem trenutku popolnoma spremeni zasnovo testne vožnje, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Organizator bo na primeren način in na primernem mestu udeležence obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi teh pravil.

Pravila testne vožnje so dostopna na spletni strani na www.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin