Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 3. 2022,
7.10

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Vivin sklad mednarodni dan žensk ženska 8. marec Tuš drogerija PR članek

Torek, 1. 3. 2022, 7.10

2 leti, 1 mesec

Vivin sklad in Tuš drogerije v podporo izobraževanju žensk

Oglasno sporočilo

Z dogodkom Ženske ženskam: Z znanjem do prihodnosti, ki bo potekal ob letošnjem mednarodnem dnevu žena, sta Tuš drogerija in Lions Klub Ljubljana Viva naslovila pomen znanja, veščin in usposabljanj žensk za dvig kakovosti njihovega življenja. V okviru srečanja je Tuš drogerija namenila 5.000 evrov donacije Vivinemu skladu, ki podpira šolanje, usposabljanje in izobraževanje žensk predvsem iz socialno zahtevnejših okolij, ter napovedala nadaljevanje sodelovanja s skladom tudi v letu 2022.

Tus_drogerija_drobne_stvari | Foto:

Mednarodni dan žena leta 2022 poteka pod sloganom Boljša prihodnost za ženske v Evropi po covid-19. Dvig kakovosti življenja žensk z izboljšanjem izobrazbe ter pridobivanjem novih znanj in veščin je osrednji cilj delovanja Vivinega sklada.

Vivin sklad je sklad Lions Kluba Ljubljana Viva. Finančno podpira obiske tečajev, plačila vpisnin in šolnin v izobraževalne programe, donacije tehnične opreme in preostalih izobraževalnih aktivnosti, ki jih varovanke sklada ne zmorejo pokriti z lastnimi sredstvi ali drugimi oblikami donacij in štipendiranj. Dodelitev sredstev Vivinega sklada se izvaja enkrat na leto v okviru javnega razpisa in je namenjena ženskam vseh starosti iz vse Slovenije.

V okviru dobrodelnega projekta Drobne stvari lahko pustijo velike sledi, ki je potekal v vseh poslovalnicah Tuš drogerij, so kupcem ponudili izbrane izdelke in od njihovega nakupa del sredstev namenili dobrodelnemu Vivinemu skladu.

Naročnik oglasnega sporočila je Tuš drogerija.

Ne spreglejte