Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 6. 2012,
12.29

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
ocenili smo Irina Shayk Beyonce Roberto Cavalli

Natisni članek

Petek, 8. 6. 2012, 12.29

1 leto, 5 mesecev

Victoria Beckham navdušena nad nizozemsko umetnino

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Modna navdušenka in oblikovalka Victoria Beckham si je nadela rumeno krilo, na katerem je uprizorjena umetnina nizozemskega slikarja Hieronymusa Boscha.

Victoria Beckham, ena največjih britanskih modnih navdušenk, si je tokrat nadela prisrčno rumeno krilce, na katerem je upodobljena umetnina Hieronymusa Boscha, nizozemskega slikarja. Slika Vrt zemeljskih naslad velja za eno najbolj grozljivih umetnin zahodne umetnosti. Krilo v rumeni barvi je kombinirala z belo srajco in sandali v rjavi barvi. Tako kot vedno so bila njen večni modni dodatek velika sončna očala, za nameček pa je bila ob njej mala Harper, ki je bila prav tako v rumenih odtenkih. Victorijini lasje so prosto padali, njen nakit je bil preprost, nohti pa so bili obarvani črno.

Francoska igralka Leila Bekhti je enako krilo prav tako kombinirala z belo srajco, a se je odločila za spete lase. Obula je temnomodre salonarje, ki so se lepo podali k likom na krilu, ter za šminko v rožnati barvi. Oči je imela poudarjene s črno barvo.

Naš glas gre tokrat Victorii Beckham, ker so nam bolj všeč njeni čevlji, saj so veliko bolj poletni kot salonarji. Poleg tega pa smo navdušeni nad barvno usklajenostjo hčerke in mame.

Ne spreglejte