SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
MODNA IN OPAŽENA NA DELOVNEM MESTU, SPROŠČENEM SPREHODU ALI PA PRI REKREACIJI

Več kot 500 izdelkov od 30 do 50 odstotkov ceneje! Razvajaj svojo družino z ugodnimi nakupi pri Deichmannu!

Deichmann |  | Foto:
Oglasno sporočilo

Ženske nenehno iščemo priložnost za nadgradnjo svojega sloga in kombinacij, s katerimi bomo opažene, pa tudi počutile se bomo lepše. Prav tako dobro vemo, da se vedno najde prostor še za en par čevljev ali torbico! Pomlad je idealna priložnost, da malo prevetrimo svojo garderobo in kose, ki niso več med najljubšimi, zamenjamo s svežimi.

Prvi toplejši dnevi nas tudi vabijo k aktivnostim na prostem in kaj je lepša motivacija kot nekaj novega v garderobi?

Modne superge za sprehod po mestu ali v naravi, športne supergice za vašo rekreacijo ali treninge ali pa klasične visoke petke, oxfordke, balerinke in druga modna obutev, ki jo boste imele za vroč zmenek, klepet s prijateljico, odhod na delovno mesto ali vsakodnevne opravke. Zdaj lahko izbirate med številnimi artikli za vse priložnosti, ki so na voljo kar do 50 odstotkov ceneje!

Deichmann | Foto:

V OMARO VSAKEGA MOŠKEGA SPADAJO DOBRI ŠPORTNI ČEVLJI

Ste se tudi vi spomladi aktivirali? Ne glede na šport, ki ste ga izbrali, boste potrebovali udobne, kakovostne in vzdržljive športne čevlje. Z dobrimi športnimi copati boste bolj motivirani in boste veliko lažje premagovali izzive, pa tudi dosegali vedno boljše rezultate. Pri Deichmannu lahko izbirate med številnimi vrhunskimi priznanimi modnimi znamkami adidas, Fila, Nike, Reebok, Puma in številnimi drugimi. Odlikuje jih odlično razmerje med udobnostjo, kakovostjo, vzdržljivostjo in ceno, zato boste zlahka našli športne copate, ki bodo kot nalašč za vaš izbrani šport.

Izkoristite super popuste v medsezonskem znižanju in poiščite nekaj tudi zase!

Deichmann | Foto:

PREKRASNE ŠPORTNE SUPERGICE ZA NAŠE MALE RAZISKOVALCE!

Naj bo vsa družina vključena v aktivno pomlad! Vrhunske športne znamke, kot so adidas, Fila, Puma, ali pa modne superge za vsakodnevne doživljaje naših malih raziskovalcev. Razveselite svoje najmlajše z novimi, bleščečimi supergicami v najrazličnejših barvah, z odtisnjenimi vzorčki ali dodatki, kot so zvezdice, pike, tačke ...

So vaši malčki najbolj zvesti oboževalci risanih junakov? Za njih imamo pripravljen velik izbor obutve znamk "Tačke na patrulji – Paw Patrol", "Avtomobili – Cars", Spiderman in številnih drugih! Lahko izberete tudi takšne, ki se svetijo ponoči in imajo lučko, dopolnite pa jih s čudovitim majhnim nahrbtnikom – nad to kombinacijo so naši najmlajši še prav posebej navdušeni!

Deichmann | Foto:

Razvajajte vso družino z novo obutvijo, ki jo to pomlad lahko dobite po zelo ugodni ceni v poslovalnicah Deichmann po vsej Sloveniji!

Preverite vso ponudbo posebnega medsezonskega znižanja v Deichmannu na spletni strani.


Naročnik oglasnega sporočila je Deichmann.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin