Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 4. 2018,
12.01

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Etiketa Shop modni trend

Sreda, 25. 4. 2018, 12.01

5 let, 11 mesecev

Top modne kombinacije za videz kot iz Milana

Oglasno sporočilo

Diši po italijanskem poletju. Na Etiketa Shop smo prevetrili kolekcijo oblačil, obutve in torbic iz pravega usnja naravnost z milanskih ulic.

Bi bile rade unikatne? Oblečene po zadnji italijanski modi? Bi rade izstopale z modnimi kosi, ki jih drugi nimajo, in za to ne bi zapravile celotnega premoženja? Navdušene boste nad novo podobo strani Etiketa Shop in povsem novimi modeli oblačil in usnjenih torbic, ki so vsi narejeni v Italiji.

Etiketa Shop | Foto:

Stil levo: modre croped hlače Maryley (39,90 EUR), rožnat tanek pulover Blue Joint (23,90 EUR), salonarji z neti (29,99 EUR), torbica Heidi (69,90 EUR).

Stil sredina: top z visokim ovratnikom Souvenir (34,90 EUR), modre hlače z belim detajlom Paolo Casallini (39,90 EUR), vijoličasti salonarji (39,95 EUR).

Stil desno: bela majica z naramnicami Blue Joint (29,90 EUR), modre hlače Blue Joy (39,90 EUR), salonarji z neti (29,99 EUR).

Made in Italy je tisti magični napis, ki ga pravi modni navdušenci tako radi vidijo in je viden na vseh naših oblačilih. Usnjene torbice pa so vse izdelane v središču usnjene galanterije, Firencah.

Usnjene torbice, narejene v Italiji, iz pravega usnja že od 29,90 evra. | Foto: Usnjene torbice, narejene v Italiji, iz pravega usnja že od 29,90 evra.

Etiketa shop je tako ponudnik zadnjih modnih trendov s poudarkom na evropskih blagovnih znamkah, kot so Souvenir, Paolo Casalini, Maryley in še drugi, ki vse svoje izdelke naredijo v Evropi. Visoka kakovost je tako zagotovljena, in to po dostopnih cenah.

Pestra izbira sandalov, salonarjev, balerink in še in še že od 19,99 evra. | Foto: Pestra izbira sandalov, salonarjev, balerink in še in še že od 19,99 evra.

 

Poleg tega je število posameznih modelov oblačil omejeno, kar pomeni, da boste le redko v zadregi, da bi se kje pojavili v enakem oblačilu kot še kakšna druga modna navdušenka. Podobni modeli, ki so bili še včeraj na modni brvi, so tako lahko jutri že v vaši omari.

Hitro preveri nove modele in kupi svoj kos, saj so zaloge omejene! 

 

 

 

Ne spreglejte