Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 1. 2015,
15.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

manekenke Gigi Hadid Kendall Jenner Hailey Baldwin

Ponedeljek, 26. 1. 2015, 15.46

8 let

To so mlade manekenke, ki jih ne smete spregledati (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Preteklo leto je bilo za nekatere nove obraze v svetu mode prelomnica v karieri, saj so jim uspeli neverjetni preboji tako na naslovnice priljubljenih modnih revij kot tudi na modne brvi.

Med množico novih obrazov v svetu mode je v letu 2014 zagotovo najbolj izstopala plavolasa Američanka Gigi Hadid, nič pa nista zaostajali niti že pred kariero v svetu mode slavni Kendall Jenner in Hailey Baldwin.

Skupna lastnost vseh treh je mladost, ki jo izkoriščajo sebi v prid, saj se zdi, da jim uspeva ena kampanja za drugo in obenem ni nobenih znakov, da bi se njihov uspeh kaj kmalu ustavil, še več, v letu 2015 jih, kot napovedujejo že objavljena sodelovanja z znamkami iz sveta mode in lepote, čaka še veliko dela. Gigi Hadid presenetila na Pirellijevem koledarju Plavolasa Američanka, ki šteje komaj 19 let, Jelena Noura Hadid oziroma v svetu mode bolj znana kot Gigi Hadid je v letu 2014 poskrbela za lepo število pomembnih modnih projektov. Med vidnejšimi uspehi so seveda nastopi na modnih revijah za priznane modne znamke, kot so Chanel, Soniya Rykiel in Marc Jacobs, medtem ko je postala celo obraz znamke Tom Ford. Med uspehe lahko šteje tudi fotografiranja za številne modne revije, med njimi tudi Vogue in CR Fashion Book, kar je zagotovo odlična popotnica za prihodnost.

Resničnostna zvezdnica, ki je dokazala, da se lahko kosa z najboljšimi Med najbolj burne vstope v svet mode lahko zlahka uvrstimo resničnostno zvezdnico Kendall Jenner, ki so ji, še preden se je imela priložnost dokazati, številni očitali, da se mora za pozornost zahvaliti svojemu priimku, ne talentu za delo manekenke.

Devetnajstletna Kendall je pozneje vsem dvomljivcem zaprla usta, saj ji je v le eni sami sezoni uspelo očarati tako Karla Lagerfelda kot Anno Wintour in si obenem s sodelovanjem s kozmetično znamko Estee Lauder zagotoviti prihodnost tudi v svetu lepote.

Še ena uspešnica s priimkom Baldwin Družinsko drevo Baldwinovih je polno uspešnih igralcev, režiserjev in producentov, a zdaj je čas tudi za ženski del, 18-letno Hailey Baldwin, ki se je podala v modni svet. Tudi ona je morala tako kot Kendall sprva dokazati, da ni le dekle s slavnim priimkom, temveč da ima vse potrebno za delo manekenke.

Ne spreglejte