Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 9. 2015,
8.00

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Lepota advertorial

Ponedeljek, 21. 9. 2015, 8.00

2 meseca, 3 tedne

Študij kozmetike ali fotografije lahko spremeni vaše življenje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Lepota in skrb za zdravje bosta vedno aktualna, znanost pa v iskanju novih negovalnih izdelkov in postopkov skrbi, da je lepotna industrija vedno v vzponu.

Nega kože, oblikovanje telesa, manikira, pedikura, depilacija, masaže in ličenje bodo vedno zvesti spremljevalci negovane ženske. Zato dela v kozmetični panogi nikoli ne bo zmanjkalo.

Razvoj učinkovitih negovalnih izdelkov, postopkov in inovativnih storitev na področju kozmetike in velnesa namreč kaže na to, da je ta panoga v vzponu. Prav zato je poklic kozmetičarke vedno aktualen, pravzaprav je povpraševanja po tovrstnih znanjih in veščinah vedno več, saj je poglobljeno znanje za varno in uspešno delo na tem področju ključno.

Kako do praktičnih in kakovostnih znanj na področju kozmetike?

Visoka šola za storitve VIST edina v Sloveniji izvaja visokošolska študija kozmetike. Vpisuje že osmo generacijo bodočih diplomiranih kozmetičark oziroma kozmetikov. V magistrski študij kozmetike (2. stopnja) za naziv magister oziroma magistrica kozmetike pa vpisujejo že četrto generacijo.

Delo v najuglednejših salonih, ambulantah ...

Pridružite se diplomiranim kozmetičarkam visoke strokovne šole VIST, ki delajo v najuglednejših kozmetičnih salonih, dermatoloških ambulantah, velnes centrih, v svetu mode, gledališča, filma in TV ter v razvoju, proizvodnji in prodaji kozmetičnih preparatov in naprav.

Študij kozmetike na Visoki šoli za storitve je edinstven in inovativen. Daje vsa uporabna znanja, ki jih vrhunska kozmetičarka potrebuje za svoje delo.

Posebno uspešna sinergija: znanja kozmetike združite s fotografijo

Poleg študija kozmetike VIST izvaja tudi visokošolski študij fotografije za tiste, ki vas zanima profesionalna fotografija.

Na Oddelku za fotografijo namreč izvajajo visokošolski študij Fotografija 1. bolonjske stopnje , ki ga odlikujeta raznolikost in širina. To je tudi edini visokošolski študij fotografije v Sloveniji.

Program sega od starih fotografskih tehnik do sodobnih multimedijskih aplikacij, od dokumenta do fikcije, od studijske perfekcije do iskanja izvirnega osebnega izraza. Teoretska podlaga se oblikuje na podlagi različnih uvidov. Pluralnost udejanjajo predavatelji, ki pripadajo različnim generacijam, se posvečajo različnim zvrstem fotografije.

Ne spreglejte